Slávna Češka sa blíži k 50-ke, sexy imidž neopúšťa! Aha, ako Herzigová zaujala

Už budúci týždeň ju čaká oslava ďalších narodenín, posledných pred okrúhlou päťdesiatkou. Česká rodáčka Eva Herzigová stále ohuruje svojím vzhľadom a tiež sexy podobou. Naposledy sa jej to podarilo v Paríži.

03.03.2022 00:00
Eva Herzigová Foto: ,
Česká modelka Eva Herzigová pred prehliadkou Saint Laurent v Paríži.
debata

Blondínka, ktorá sa radí medzi najznámejšie české modelky a svoju kariéru odštartovala už v roku 1989 – teda pred 33 rokmi, sa v utorok objavila na prehliadke značky Saint Laurent v mekke módy. Medzi zástupom prominentných hostí rozhodne nezostala prehliadaná.

Herzigová, inak mama troch detí, sa totiž rozhodla staviť na výraznú červenú farbu sako-šiat z ostatnej kolekcie francúzskeho ateliéru. A nezaujala len výraznou farbou v záplave prevažne čiernych odevov zástupcov módneho sveta, ale tiež dĺžkou (či skôr krátkosťou) kreácie a odhalenými štíhlymi nohami.

zväčšiť Česká modelka Eva Herzigová pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Eva Herzigová Česká modelka Eva Herzigová pred prehliadkou Saint Laurent v Paríži.

Účasť na ďalšej z parížskych módnych prezentácií, ktoré sa konajú v rámci premiéry kolekcií sezóny Jeseň/Zima 2022, absolvovala Herzigová len pár dní po tom, čo sa opäť ako modelka vrátila aj na prehliadkové mólo. To sa udialo ešte v Miláne, kde týždeň módy predchádzal tomu parížskemu. Herzigová sa objavila medzi modelkami na prehliadke ateliéru Missoni a tiež značky Blumarine.

Speváčka Rihanna pózuje fotografom na...
Herečky Isabelle Adjani (vľavo) a Anya...
+5Herečka Anya Taylor-Joy pred prehliadkou značky...

Niekdajšia hviezda a ambasádorka výrobcu podprseniek Wonderbra sa so železnou pravidelnosťou, hoci len občasne na móla vracia. Stále patrí aj medzi žiadané modelky, čo sa reklamných kampaní týka. V súkromí je Eva už niekoľko rokov talianskeho podnikateľa Gregoria Marsiaja, s ktorým má troch synov.

VIDEO: Slávne päťdesiatničky vyzerajú skvelo aj v plavkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Mini #Eva Herzigová #Saint Laurent #mall.tv

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...