Miley Cyrus v bikinách pod mexickým slnkom: Mini bikiny a forma... no dokonalá!

Nie je to až tak dávno, čo nebol problém vidieť speváčku Miley Cyrusovú ledva zahalenú na pódiu. Odvážne kostýmy a vulgárne gestá postupne opustila. Aj preto sú dnes zábery jej odhalených kriviek vzácnejšie.

03.03.2022 00:00
Miley Cyrus, pláž, bikiny Foto:
Speváčka Miley Cyrus strávila záver februára v letovisku Cabo San Lucas v Mexiku a predviedla ukážkové krivky v bikinách.
debata (3)

Dopriala ich však paparazzom, keď sa koncom februára vybrala do obľúbeného letoviska Cabo San Lucas v Mexiku, kam pravidelne lietavajú hviezdy z celej Ameriky. Cyrus sa na miesto vybrala aj v spoločnosti svojho nového partnera – muzikanta Maxxa Moranda, s ktorým sa vraj niekoľko mesiacov už stretávajú.

Reportérov, ktorí v mexickej destinácii majú svoje „vysuté pracovisko“ však asi ešte viac ako Morando zaujala samotná Miley. Jej plážová garderóba pozostávala z dvojdielnych miniatúrnych bikín, ktoré zahaľovali iba to najnutnejšie a odhaľovali ukážkové krivky americkej popovej hviezdy.

Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych...
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle...
+3Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom,...

Niekdajšia hrdinka seriálu Hannah Montana je jedným z množstva umelcov, ktorí tiež vyjadrili podporu Ukrajine v aktuálne prebiehajúcom vojnovom konflikte krajiny s Ruskom a vyzvala na ukončenie bojov a invázie Ruska. Speváčka v minulosti nakrúcala na Ukrajine video ku svojej skladbe Nothing Breaks Like a Heart, konkrétne priamo v meste Kyjev.

NY Premiere of "Nightmare Alley" Čítajte viac Odvážne dekolty, držiac sa za ruky: Sexy Irina na premiére ohúrila po boku ex-milenky Miley Cyrusovej

„Pri nakrúcaní môjho videa v Kyjeve som mala ten najúžasnejší zážitok a budem navždy vďačná lokálnej komunite, ktorá ma prijala s otvoreným náručím. Stojím solidárne pri každom človeku z Ukrajiny, kto je zasiahnutý týmto konfliktom a tiež pri našej globálnej komunite, ktorá žiada po okamžitom ukončení tohto násilia,“ napísala speváčka na Twitteri.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #Miley Cyrus #bikiny #krásky v bikinách

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....