Najkrajší pár planéty! A divíte sa? On minie na seba ročne milión a ona... ho pokúša!

Bože môj, to je neuveriteľné. Vy by ste mohli byť pokojne najlepšie vyzerajúci pár na planéte, privítal moderátor Jimmy Kimmel vo svojej talk-šou slávnu americkú manželskú dvojicu. Neskôr z nej vypáčil, že vyzerať dobre, ale aj zostať fit a zdravý niečo stojí.

07.03.2022 00:00
Ciara a Russell Wilson Foto: ,
Manželia Ciara a Russell Wilson prišli na galavečer Billboard Women in Music Awards spoločne.
debata (1)

Známy americký moderátor si do svojho programu pozval speváčku Ciaru a jej manžela, hráča amerického futbalu Russella Wilsona, ktorí patria medzi najznámejšie páry amerického šoubiznisu. A rozhodne nie je Kimmel ďaleko od pravdy, ak hovorí, že aj najlepšie vyzerajúce.

Kdekoľvek sa dvojica objaví, sú magnetom pre fotografov. Očarujúca speváčka aj po pôrodoch troch detí ohuruje bezchybnou postavou, ktorú najčastejšie oblieka do odvážnych a rafinovaných šiat. Jej mužská polovička je fešák v smokingu, obleku, ale aj teniskách či futbalovom drese.

Športovec Russell Wilson a jeho manželka Ciara...
Hráč tímu Seattle Seahawks Russell Wilson drží...
+7Speváčka Ciara na vyhlásení cien ACE...

„Russell, myslím, že si to povedal Billovi Simmonsovi (pozn. americký športový novinár), že minieš ročne na svoje telo milión dolárov. Je to pravda,“ nechodil dlho okolo horúcej kaše moderátor Kimmel, keď jeho talk-šou dvojica navštívila. Wilson sa zase vôbec nevyhýbal odpovedi. „Áno, je to životný štýl. Proces, keď sa snažíš hrať tak dlho ako ja. Chcel by som hrať do 45-ky,“ vysvetlil Wilson. Momentálne má 33, čiže by chcel vo vrcholovej športovej brandži zostať ešte dvanásť rokov.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Kratšie to už nejde! Zvodná Ciara v uliciach, v mini si urobila parádnu reklamu

Wilson míňa peniaze na cvičenie, stravovanie, trénerov či rozličných poradcov – od výživových až po tých mentálnych, koučov aj psychológov. Kimmelovi tiež prezradil, že v čase nakrúcania šou bol uprostred vlastnej desaťdňovej stravovacej „výzvy“.

„Nejem vôbec žiadne mliečne výrobky, nič, čo obsahuje glutén a ani červené mäso,“ uviedol Wilson. „Čo je tá výzva? Nič nejesť,“ zavtipkoval si Jimmy Kimmel. Wilson však vysvetlil, že je to práve jeho manželka, ktorá ho občas pokúša, aby porušil prísnu disciplínu vo svojom jedálničku a tréningu. „Miluje jesť,“ prezradil na ňu.

Manželská dvojica, ktorá dodržiava prísny jedálniček a spoločne dokonca trénuje, však do talk-šou populárneho televízneho moderátora neprišla hovoriť len o svojom životnom štýle. Dôvodom je totiž detská kniha, ktorú spoločne napísali a ktorá mieri na americký trh. Iniciovalo ju rozprávanie príbehov ich vlastným deťom. Dve majú manželia spoločne, pričom najstarší syn speváčky a tanečnice Ciary pochádza z jej vzťahu s raperom známym pod psedonymom Future.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #šport #Ciara #talk-šou #Jimmy Kimmel #disciplína #Russell Wilson

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...