Najsexi MILF-ka z TikToku? Krásna mama dvoch detí predvádza na pláži famóznu figúru

Viac ako 3,4 milióna sledovateľov - toľko má na populárnej platforme TikTok modelka Debbie St Pierre. Príťažlivá hnedovláska je zaslúžene magnetom nielen online, ale aj v reálnom svete. Ako naposledy na pláži v Miami.

10.03.2022 00:00
Debbie St Pierre Foto:
Modelka Debbie St Pierre, označovaná aj prezývkou "The Queen Of MILF TikTok" sa objavila na pláži v Miami.
debata (1)

Paparazzovia zachytili pred pár dňami tridsaťročnú rodáčku z Floridy v spoločnosti kamarátok na pláži v Miami. Pohľad, ktorý sa im naskytol, nemal vôbec ďaleko od digitálnej reality – záberov a videí na sociálnej platforme, ktorá sexy modelku preslávila. V dvojdielnych bielych bikinách, ktoré zakrývali len to najnutnejšie, predviedla Pierre príťažlivú postavu. Aj vďaka nej už pred bezmála desiatimi rokmi odštartovala úspešnú kariéru.

Zaujímavosťou však je, že mama dcérky Eden a syna Evera, ktorá je od roku 2016 vydatá za podnikateľa Patricka Flemminga, nedosiahla slávu zo dňa na deň. Je tiež jedným zo zaujímavých „úkazov“ doby novej internetovej popularity. Kým väčšina známych modeliek boduje najmä na Instagrame, tam má Debbie St Pierre „len“ okolo 130-tisíc sledovateľov. S tým sa však nedá ani náhodou porovnávať jej platforma na TikToku. Tam totiž jej profil „zalajkovalo“ viac ako 3,4 milióna užívateľov.

Video
VIDEO: Debbie St Pierre na pláži v Miami predvádza zvodné krivky.

Zdroj: Splashnews TV / Splash News / Splash / Profimedia

Napriek tomu, že mnohí vnímajú TikTok ako miesto primárne určené tínedžerskému a veľmi mladému publiku, modelka – mama a manželka sa na ňom nestratila. Ba skôr naopak. Získala si enormnú popularitu a dokonca dostala šteklivý prívlastok. Viaceré médiá (medzi nimi Bartool Sports), ale aj užívatelia ju titulujú ako „The Queen of MILF Tik Tok“ (voľne sa to dá preložiť ako Kráľovná MILF-iek na Tik-Toku).

Znalcom asi vysvetľovať nemusíme, čo výraz MILF znamená – a pre tých neznalých ho preložíme slušnejšie, ako znie v origináli. MILF je označenie pre „mama, ktorá stojí za hriech“… Súhlasíte s týmto označením aj vy? Pozrite si naše videá a fotografie a posúďte sami.

Poznajte aj slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #modelka #Miami #video #mama #mall.tv

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...