Nádherná dídžejka Melanie Ribbe na pláži? Keď sa navlečie do plaviek, hrá hotová symfónia!

Príroda jej do vienka nenadelila len krásu, ale aj hudobný talent pre súčasnú tanečnú hudbu. Keď sa však Nemka Melanie Ribbe objaví na pláži, málokto myslí na hudbu. Alebo možno naopak, v ušiach sa rozoznie hotová "symfónia"...

13.03.2022 00:00
Melanie Ribbe Foto:
Nemecká dídžejka a modelka Melanie Ribbe na pláži Miami Beach na Floride predvádzala ukážkovú figúru.
debata (2)

Dídžejka, ktorej práca zaujala na svetových dídžejských platformách a hráva s úspechom po celom svete, sa len pred pár dňami objavila na pláži v Miami.

Pohľad to bol viac ako príťažlivý – ku nemeckej rodáčke bola príroda totiž naozaj štedrá a v rámci fyzického vzhľadu jej nadelila do vienka nielen krásnu tvár, ale aj pôvabnú súmernú postavu. Tú Melanie predviedla v dvojdielnych čiernych bikinách – zvýraznili nielen plný dekolt, ale aj krásne tvarované boky a tréningom spevnené bruško či stehná a ramená.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melanie Ribbe (@melanieribbe)

Lásku k moru, slnku a pláž ako druhý domov má pritom Melanie doslova v krvi. Síce sa narodila v Nemecku, no vyrastala na Jamajke a práve tam sa jej cesty prvýkrát spojila aj s hudbou a dídžejingom. Neskôr sa podarilo Ribbeovej presadiť v brandži, ktorá sa často označuje aj ako mužské (najväčšie dídžejské mená vo svete sú práve muži), hrávala napríklad na Ibize, ale tiež v Miami, kde to tanečnými párty doslova žije, a na mnohých ďalších miestach.

Video
VIDEO: Sexy mma z TikToku? Na pláži predvádzala zmyselné krivky.

Zdroj: Profimedia

O tom, že si Melanie dobre uvedomuje aj svoje fyzické prednosti, však svedčí jej vlastná stránka či profil na Instagrame. Aj na ňom totiž pravidelne zdieľa zábery z pláže a predvádza príťažlivé telo. Kráska má podpísanú zmluvu aj s renomovanou brazílskou módnou agentúrou Mega Models a objavila sa v niekoľkých reklamách.

Najpríťažlivejšie zábery z jej Instagramu nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #pláž #bikiny #Miami #sexy #Melanie Ribbe #dídžejka

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...