Latex, bikini a status superstar: Kardashianka vymenila pláž za ulicu, pozornosť mala zaslúženú

Nová línia produktov? To si predsa zaslúži poriadnu reklamu. A televízna hviezda, ktorá je zároveň úspešnou podnikateľkou s miliónovým biznisom, vie, ako ju spraviť.

20.03.2022 09:58
Kim Kardashian Foto:
Televízna hviezda a podnikateľka Kim Kardashian sa objavila na akcii svojej značky Skims v Miami. Prišla len v legínsach a podprsenke z novej plavkovej kolekcie.
debata

Kim Kardashian iba pred pár dňami zverejnila prvé zábery z novej kolekcie svojej tvarovacieho dámskeho oblečenia značky SKIMS, ktorú obohatila o kolekciu bikín, jednodielnych plaviek a iných plážových kúskov. Samozrejme, prvé zábery – tie, ktoré sa objavili na jej Instagrame – hovorili jasnou rečou. Pôjde o poriadne príťažlivé modely. Ale mama štyroch detí nenechala vôbec nič na náhodu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Keď sa v piatok večer v Miami konala akcia venovaná práve novej kolekcii SKIMS, jej spoluatorka a šéfka miliónmi žien vyhľadávaného brandu prišla ako vlajková loď. V bikinovom tope z novej kolekcie. Nezaobišla sa to bez Kardashianovej extravagantného imidžu, ktorý už niekoľko rokov špičkuje spoluprácami so značkami ako Balenciaga, Fendi, Prada či Off-White a ktorý z nej spravil modernú módnu ikonu.

zväčšiť Kim Kardashian na prehliadke značky Prada. Foto: Pietro S. D'Aprano/Getty Images for Prada
Kim Kardashian Kim Kardashian na prehliadke značky Prada.

Aj v piatok večer bol jej look sexy a zároveň patrične excentricko-pozoruhodný. Brunetka si na seba vzala legínsy z latexového materiálu, ktoré zvýraznili jej bujné proporcie, doplnila ich priehľadnými čižmičkami na podpätku. K tomu pribudli ešte mimoriadne extravagantné okuliare, ktoré si svet módnych fajnšmekrov ešte môže pamätať napríklad z prehliadok nedávno zosnulého Thierryho Muglera.

Zábery na modelky všetkých konfekčných veľkostí...
Influencerka, dizajnérka a celebrita Kim...
+9Reklamná kampaň na kolekciu FENDIxSKIMS, v...

Kim Kardashian je posledné týždne horúcou témou amerických aj svetových šoubiznisových portálov pre jej aktuálne vzťah s komikom Petom Davidsonom, ale aj vďaka exmanželovi Kanye Westovi. Ten totiž s novým vzťahom manželky očividne spokojný nie je a patrične to komentuje. Objavili sa aj tvrdenia, že svoju bývalú obťažuje a dokonca ho niektoré známe osobnosti označili za mentálne labilnú osobnosť, ktorá môže byť nebezpečná pre Kim aj ich štyri deti. Samotná Kardashianka tieto vyjadrenia však nekomentovala.

Bianca Elouise, pláž, bikini Čítajte viac Krivky Kardashianky, k nim miniatúrne plavky! Táto Austrálčanka vie na pláži zaujať

Nedávno zverejnený trailer na nové epizódy reality-šou o rodine Kardashianových však povedal ešte viac. Kim v jednom zo záberov hovorí, ako sa jej bývalý partner „vyhráža“ po tom, čo sa definitívne rozhodla pre rozvod. „Povedal mi, že moja kariéra sa skončí,“ vraví na záberoch Kim. Nuž, zdá sa, že v tomto určite West pravdu nemal. 41-ročná Američanka má aj vďaka v úvode spomenutej značke SKIMS miliardovú hodnotu na trhu.

Video
VIDEO: Kim Kardashian v latexovej kombinéze v nočných uliciach Milána Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #bikiny #Kim Kardashian #Miami #Skims

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...