Dídžejka? Podmienka je jasná! Potrebujete telo bohyne... táto kráska si ho vydrela!

Je hotový magnet pre pohľady mužov aj žien - obzvlášť, ak sa objaví na preplnenej pláži. Dídžejka Chantel Jeffries má skrátka krivky a figúru, ktoré málokto prehliadne.

22.03.2022 00:00
Chantel Jeffries Foto:
Modelka a dídžejka Chantel Jeffries na pláži Miami Beach na Floride predviedla ukážkové krivky.
debata (1)

Dvadsaťdeväťročná kráska je už takpovediac „inventárom“ na miamskej pláži na Floride a tiež obľúbeným objektom v hľadáčiku paparazzov. Potvrdila to aj pred pár dňami, keď sa opäť objavila na malebnej pláži a prišla si vychutnať osviežujúce vlny a príjemné slnečné počasie.

Jeffries, ktorú pre verejnosť „objavili“ po tom, čo sa o nej začalo šuškať ako o partnerke speváka Justina Biebera, sa tentoraz rozhodla pre model tmavozelených dvojdielnych plaviek. Čo sa však nelíšilo od jej podôb z minulosti, boli príťažlivé tvary, ešte umocnené vhodne zvolenou plážovou garderóbou.

Modelka a dídžejka Chantel Jeffries na pláži...
Nemecká dídžejka a modelka Melanie Ribbe na...
+4Modelka a dídžejka Kim Turnbull, expartnerka...

Brunetka, ktorá krátky čas tvorila pár s dídžejským kolegom Diplom, no následne ju videli s neznámym svalovcom, si na svojej postave tiež zjavne dáva záležať a patrične sa o ňu stará. Okrem cvičenia jogy a pilatesu sa venuje pravidelne aj plávaniu či behu, nevynecháva ani posilňovňu.

659720109 Čítajte viac Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy)

Fyzický vzhľad je súčasťou jej profesie a nemáme teraz na mysli jej príležitostnú modelingovú kariéru. Chantel pôsobí ako dídžejka a pravidelne hráva v niektorých miamských kluboch – dídžejing je pritom v poslednej dobe nielen o tom, kto je aký inovatívny pri mixovaní tanečných a hudobných hitov, ale aj ako vyzerá.

Dôkazom môže byť napríklad aj Jeffriesovej brazílska kolegyňa Melanie Ribbe (keď sa objaví na pláži, je to tiež vizuálny zážitok – foto tu), ale tiež mužskí kolegovia – medzi nimi napríklad už spomenutý vyšportovaný Diplo či páni od mixážneho pultu ako Cedric Gervais alebo David Guetta.

Video

VIDEO: Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy)

Zdroj: Profimedia

VIDEO: Najsexi partnerky futbalistov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Miami #krivky #Chantel Jeffries

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...