Ona úplne nahá vyráža dych, jej manžel spokojný... To ja som zlízal všetku smotanu!

Skutočne pikantný záber zverejnila na sociálnej sieti známa herečka Jodie Turner-Smith. Zapózovala si na ňom s manželom, ktorého poznajú aj slovenskí seriáloví fanúšikovia.

23.03.2022 06:19
27th Annual Critics Joshua Jackson a jeho... Foto: ,
Herec Joshua Jackson a jeho manželka Jodie Turner-Smith na 27. ročníku Critics Choice Awards.
debata

Hoci vyhlásenie cien Critics Choice Awards sa uskutočnilo už počas predminulého víkendu, len pred dvoma dňami pridala na svoj profil na Instagrame sériu nových záberov 35-ročná britská herečka Jodie Turner-Smith. Vznikli len pár hodín predtým, ako sa sošná kráska tmavej pleti postavila v saténovej róbe Gucci na červený koberec počas slávnostného večera. Po boku manžela Joshuu Jacksona.

Ten nechýbal po jej boku ani v momentoch, keď sa kráska pripravovala na slávnostný večer. Na sérii záberov s ňou pózuje na hotelovom balkóne, pričom do očí udrie jeden odvážny detail. Kým Turner-Smith je celkom nahá, no už nalíčená a s diamantovou tiarou vo vlasoch, jej manžel v smokingu stojí vedľa nej a ruku má nežne položenú na jej pozadí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jodie Turner-Smith (@jodiesmith)

„Mačka, ktorá zlízala smotanu,“ opísala fotografie 35-ročná herečka, ktorá má s Jacksonom dcérku. Na jej zábery však okamžite reagoval práve herec známy zo seriálu Dawsonov svet. „Tým myslíš mňa, však? Lebo ja som mačka, čo zlízala všetku smotanu, pretože…wow,“ komentoval Jackson priamo na manželkinom profile.

2021 New York City Ballet Fall Fashion Gala Čítajte viac Herečka Diane Kruger ukázala mamu: Podobajú sa? Možno vás to prekvapí...

Jeho komentár si vyslúžil tisícky reakcií od sledovateľov z internetu. Aj zábery manželskej dvojice boli výdatne komentované a odmenené množstvom nadšených reakcií a pozitívnych odkazov.

Herečka Mandy Moore prišla na vyhlásenie cien v...
Herečka Carey Mulligan prišla na vyhlásenie 27....
+42Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii...

Joshua Jackson, ktorého preslávila v úvode hereckej kariéry práve rola v seriáli Dawsonov svet, bol dlhé roky partnerom herečky Diane Krugerovej. Dvojica bola zasnúbená, no napokon zo svadby zišlo. Kruger po rozchode zakotvila v náručí Normana Reedusa a majú spolu dcérku.

Jackson začal randiť s Turner-Smithovou a v roku 2019 sa vzali. Dcérka Janie sa narodila páru minulý rok. Britská herečka Jodie Turner-Smith viackrát očarila aj na červených kobercoch. Zábery si pozrite nižšie.

Herečka Jodie Turner-Smith na archívnom zábere.
Jodie Turner-Smith dorazila na akciu v šatách z...
+7Herečka Jodie Turner-Smith v šatách z dielne...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Instagram #Joshua Jackson #Critics' Choice Awards #Jodie Turner-Smith

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....