Sama sebe reklamou! Krásna Dánka vystavila TOP figúru v bikinách, online odhalí ešte viac

Je to už osem rokov, čo sa krásna Nina Agdal objavila na titulnej strane najznámejšieho plavkového magazínu planéty. Počas uplynulého víkendu oslavovala a dôvod na radosť mali aj fanúšikovia jej krásy.

29.03.2022 00:00
Nina Agdal Foto:
Dánska topmodelka a autorka vlastného tréningového programu Nina Agdal na pláži v Miami Beach predvádza ukážkovú figúru.
debata

Dánska rodáčka sa objavila v uplynulý víkend na pláži v Miami, kde nezostala bez pozornosti paparazzov. Prečo by aj, keď jej povesť ju predchádza a za roky v modelingovej brandži si stihla vybudovať popularitu a renomé „sexi“ krásky, ktorá je zvyčajne kráľovnou pláže.

Modelka oslávila 26. marca svoje okrúhle tridsiate narodeniny, ale zdá sa, že športovému vyžitiu a pravidelnému tréningu sa venuje viac než kedykoľvek predtým. Konieckoncov, práve týmto smerom sa vybrala aj jej kariéra po prvých triumfoch.

Chantel Jeffries Čítajte viac Dídžejka? Podmienka je jasná! Potrebujete telo bohyne... táto kráska si ho vydrela!

Kým na titulnej strane magazínu Sports Illustrated v roku 2014 (jednej z najslávnejších tituliek v jej profesionálnom portfóliu) pôsobila viac žensky a plnšie, tentoraz vystavila na obdiv vypracované brušné svaly, pevné ramená aj stehná. Agdal sa totiž venuje fitnessu a dokonca je ambasádorkou a tiež spoluautorkou vlastného cvičebného programu – takzvanej The Agdal Method. Mnohé ženy na ňu endajú dopustiť a kráska s 1,6 milióna sledovateľmi na Instagrame je svojej značke tou najlepšou reklamou.

Dvojdielny model modrých bikín počas víkendu nechal vyniknúť Agdalovej formu, ale, samozrejme, aj príťažlivosť. Tej servíruje viac než dosť aj na spomenutom Instagrame. Len nedávno napríklad krásna Dánka, ktorá chvíľu randila aj s Leonardom DiCapriom, pózovala nahá. Viac na záberoch nižšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Instagram #fitness #forma #Miami #Nina Agdal #sexy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...