Prepletené jazyky, nežné bozky aj pusa na bruško! Grammy bolo plné lásky (a predvádzania sa)

Ak sme o oscarovom ceremoniáli pred pár dňami písali ako o galavečere zaľúbených párov, potom ešte viac pozornosti si zaslúžia Grammy. Láska pozvaných dvojíc sa neobmedzila len na "suché" pózovanie.

05.04.2022 00:00
Justin Bieber bozkáva svoju manželku Hailey... Foto: ,
Spevák Justin Bieber bozkáva svoju manželku Hailey Bieberovú na červenom koberci počas 64. ročníka cien Grammy.
debata (1)

Červený koberec zaplnili známe aj menej známe partnerské dvojice – spoločným menovateľom však boli bozky – jeden z najtradičnejších prejavov zamilovanosti, aký ľudstvo pozná. Na 64. ročníku Grammy ich padlo viac ako dosť. Priamo pred objektívmi. Zdá sa, že hviezdy sa rozhodli zdieľať nielen svoju „náklonnosť“, ale niektoré aj vášeň.

Justin Bieber bozkáva svoju manželku Hailey...
Speváčka Avril Lavigne a jej priateľ Mod Sun sa...
+5Televízna hviezda Kourtney Kardashian a jej...

Azda najväčší rozruch vyvolala mama troch detí a členka celebritnej rodiny Kourtney Kardashian. So snúbencom Travisom Barkerom sú síce spolu len niečo vyše roka, ale ich vášeň sa nedá prehliadnuť. Pred fotografmi z celého sveta ju „spečatili“ jazykmi a poriadnou „jazýčkovou“. Áno, až takto explicitne vyzeralo prejavovanie si náklonnosti slávneho páru.

Video

VIDEO: Kourtney a Travis ako školáci – jazyky nevedeli od seba odtrhnúť.

„Zahanbiť“ sa nenechal ani slávny manželský pár Justin Bieber a Hailey Bieber. Hoci pri dotykoch Bieberových pier na perách či krku manželky sa možno hanblivo cítili tí uzkoprsejší fanúšikovia. Celebritná dvojica však jednoducho neodolala – spoločné bozkávanie sa pritom inicioval práve Bieber, ktorý očarujúcu manželku oblečenú v kreácii Saint Laurent sprevádzal s pomerne vagabundským imidžom.

Objektívy pozvaných reportérov počas nedeľňajšieho večera v Las Vegas zachytili aj lásku speváčky Brandi Carlileovej a jej partnerky Catherine či bozk Avril Lavigneovej s jej partnerom Mod Sunom. Prekvapivým momentom pre divákov aj médiá bol však bozk priamo na brucho. Od koho a komu? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozk #Justin Bieber #Grammy #pár #Avril Lavigne #Kourtney Kardashian #Hailey Bieber

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...