Karneval v Brazílii sa vrátil v plnej sile! Sexi telá, dokonalé rytmy a tanečné čísla, ktoré brali dych + FOTO

Pre pandémiu covidu-19 sa minulý rok konať nemohol. Tento sa však slávny karneval v Brazílii vrátil v plnej sile a pompéznosti s tisíckami účastníkov.

25.04.2022 06:54
Sabrina Sato Foto: ,
Brazílska modelka a moderátorka Sabrina Sato reprezentovala školu Gavioes da Fiel v sprievode samby na karnevale v Sao Paulo.
debata (2)

Hneď v dvoch veľkých mestách Brazílie sa počas uplynulého víkendu konali karnevalové sprievody, na ktorých nechýbali miestne školy samby – tie najlepšie, ktoré získali miesto a možnosť prezentovať sa v karnevalovom sprievode v Sao Paule a na vyhlásenom sambodrome v Rio De Janeiro.

Počas uplynulých dní víkendu sa pred zrakmi domácich hostí, ale aj tisícok turistov, ktorí sa do Brazílie opäť vracajú, prezentovali mnohé rozmanité choreografie a veľkolepé výpravné koncepty, ktoré si tento rok pripravili. Nechýbali akrobati, masové scény spoločného tanca, farebné a výrazné kostýmy.

Tanečnica zo školy samby Mocidade na brazílskom...
Pohľad na sprievod školy samby Paraiso do...
+22Tanečníci zo školy Paraiso do Tuiuti  na...

Samozrejme, brazílsky karneval a samba sa vždy niesli najmä v duchu oslavy tela, krásy a zvodnosti – tú servírovali predovšetkým tanečnice, ktoré často v čele sprievode, alebo v jeho strede predvádzali tie najprovokatívnejšie rytmy pred zrakmi divákov aj fotografov.

Diana Mórová a Marek Bureš Čítajte viac Gott, Koleník, samba - to išlo! Mórová sa bujarým karnevalom s Let's Dance rozlúčila

Vybrali sme pre vás 25 najlepších momentiek uplynulého karnevalového víkendu. Pozrite si ich s nami v galérii. Karneval bude pokračovať ešte budúci víkend, jeho záver je plánovaný na sobotu 30. apríla.

zväčšiť Tanečnica zo školy samby Rosas de Ouro na... Foto: SITA/AP, Andre Penner
karneval, Sao Paulo, Brazília, sexi momentky Tanečnica zo školy samby Rosas de Ouro na brazílskom karnevale v Sao Paule.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Rio de Janeiro #sexi #oslava #Sao Paulo #karneval #Rytmus #samba #tanečnice

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...