Pláž v Riu zlákala aj slávnu modelku Winnie Harlow! Šup do bikín a pózovať....

Zdá sa, že víkendové dianie prilákalo do horúcej Brazílie množstvo turistov, ale aj známe tváre. Karnevalová nálada zo sambodromu sa preniesla aj na pláže. Na jednej z nich pozornosť paparazzov zaujala topmodelka Winnie Harlow.

26.04.2022 00:00
Winnie Harlow Foto:
Topmodelka Winnie Harlow na brazílskej pláži Ipanema predvádzala svoje krivky aj pózy pred objektívom na sociálne siete.
debata (2)

Kanadská rodáčka, ktorá je v brandži, ale aj po celom svete známa svojím typickým vzhľadom spôsobeným ochorením vitiligo, sa vyzliekla do dvojdielnych bikín na pláži Ipanema. Miniatúrne ružové trojuholníčky zakrývali len to najnutnejšie a Harlow si užívala slnko, vodu, spoločnosť kamarátov, ale aj tradičné pózovanie.

To sa síce neodohrávalo s profesionálnym tímom, ale ako to už býva – ako modelka dnes musíte pracovať vlastne neustále, sociálne siete si totiž pýtajú nové a nové obrázky. Pár z nich určite vzniklo aj na ipanemskej pláži, kde sa Winnie bez ostychu posadila doprostred piesočnatého pobrežia a s miešaným koktejlom v rukách strúhala jednu pózu za ďalšou.

zväčšiť Topmodelka Winnie Harlow na tohtoročnej párty... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Winnie Harlow Topmodelka Winnie Harlow na tohtoročnej párty magazínu Vanity Fair po vyhlásení Oscarov.

Dvadsaťsedemročná kráska s kanadsko-jamajskými koreňmi odštartovala svoju slávnu kariéru v roku 2014, keď ju objavili v televíznej šou America's Next Topmodel pod vedením Tyry Banksovej. Odvtedy sa presadila na celosvetovom trhu a jej tvár mohla verejnosť vidieť v reklamách či na prehliadkach tých najslávnejších značiek.

621635662 Čítajte viac Ostych? Také nepoznám... Kráska Harlow s vitiligom v bikinách pred objektívy!

Počas rokov sa Harlow zaradila tiež ku celebritám, ktoré s pravidelnosťou pozývajú na tie najvýznamnejšie akcie. Takto sa napríklad opäť objavila aj na tohtoročnej párty magazínu Vanity Fair, ktorá sa konala po vyhlásení Oscarov koncom marca. Na záberoch si teda môžete porovnať, čo príťažlivej modelky pristane viac. Bikiny či večerná (odvážna) róba.

A ako to vyzeralo na brazílskom karnevale? 25 TOP momentiek nájdete v našej galérii nižšie.

Tanečnica zo školy samby Mocidade na brazílskom...
Pohľad na sprievod školy samby Paraiso do...
+22Tanečníci zo školy Paraiso do Tuiuti  na...

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #pláž #modelka #Winnie Harlow

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...