Útok vĺn v mini-bikinách zvládla! Blondínku zo šteklivej reklamy na burger neprehliadol nik

Boli to kedysi miniatúrne bikiny na príťažlivých krivkách, ktoré preslávili modelku Charlotte McKinneyovú takmer v celej Amerike. Aj pár rokov po tejto "sláve" z reklamy však zostalo niekoľko vecí rovnakých.

28.04.2022 00:00
Charlotte McKinney Foto:
Modelka a herečka Charlotte McKinney na pláži v Santa Monice v Kalifornii. Zdá sa, že voda až taká teplá nebola.
debata (1)

Plavovláska, ktorá sa narodila v Orlande na Floride, sa nedávno objavila na pláži Santa Monica v Kalifornii. A div sa svete, čo sa plážovej garderóby týka, bola veľmi podobná, akú na McKinneyovej vídať v reklamách či na fotografiách v časopisoch – miniatúrna.

Modelka a influencerka Debbie St. Pierre na...
Topmodelka Izabel Goulart počas fotenia na...
+8Topmodelka Winnie Harlow na brazílskej pláži...

Len pár centimetrov čiernej látky v tvare trojuholníčkov chránili intímne partie. Rozbúrená voda oceánu však dávala štíhlej plavovláske poriadne zabrať. A asi aj prítomnosť paparazzov.

zväčšiť Modelka a herečka Charlotte McKinney sa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Charlotte McKinney Modelka a herečka Charlotte McKinney sa predviedla v sexi kombinácii topu a ľahkej sukne.

Keď sa potom 28-ročná modelka pobrala späť z vody na pláž, musela si dávať dobrý pozor na to, čo jej v bikinách vidieť. Takmer celý čas sa kontrolovala a chránila dlaňami. Na kalifornskej pláži však nebola kráska sama. McKinney sa už nejaký ten rok stretáva s Nathanom Kostechkom a zdá sa, že ich vzťah je stále veľmi pevný a má základy pre ďalšiu spoločnú budúcnosť.

Chantel Jeffries Čítajte viac Ktovie, či má v skrini aj niečo iné ako bikiny... ale vidieť ju v nich - to je vždy zážitok!

Americký umelec sa síce v inkriminované popoludnie venoval najmä surfovaniu, potom sa však pobral za svojou partnerkou, aby spoločne vyrazili z pláže na večeru. Dvojica sa stretáva už od roku 2017 a nejaký čas sa špekuluje aj o svadbe. Podobné otázky však väčšinou sexy blondínka odbije mávnutím ruky alebo tradičným „no comment“ komentárom.

V minulosti sa hviezda reklamy z polčasu Super Bowl (tej, ktorá ju v roku 2015 tak preslávila a ktorú nájdete nižšie) stretávala s hercom Stephenom Dorffom. Ich vzťah však vydržal len pár mesiacov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #paparazzi #priateľ #Charlotte McKinney

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...