Shakira opäť v bikinách, Ibizu si užívala s ratolesťami. Pozrite sa, aká je rozbláznená mama

Iba pred pár dňami odpremiérovala svoj nový singel, aby sa znovu vrátila na pláž a užívala si chvíle voľna. Ako oddaná mama najmä so svojimi dvoma synmi.

11.05.2022 14:26
Shakira Foto:
Kolumbijská speváčka Shakira si užívala na slnečnej Ibize spoločne so svojimi ratolesťami.
debata

Kolumbijskú speváčku zachytili pred pár dňami na slnečnej Ibize, kde jej spoločnosť robili jej dvaja synovia Sasha a Milan. Štyridsaťpäťročná speváčka sa im venuje v čase, keď jej životný partner Gerárd Piqué má plné ruky práce (v jeho prípade možno skôr nohy) pri svojej profesii špičkového futbalového hráča.

Modelka a influencerka Debbie St. Pierre na...
Topmodelka Izabel Goulart počas fotenia na...
+8Topmodelka Winnie Harlow na brazílskej pláži...

Shakira si však zjavne dokáže užiť rodinnú dovolenku len v spoločnosti svojich milovaných detí. Na videu, ktoré zhotovili španielski paparazzovia, je zjavné, že sa slávna mama jaší so synom akoby sama bola rozbláznenou tínedžerkou.

Video

V súvislosti s Piquém a Shakirou sa často médiá pýtajú na to, prečo vlastne dvojica ešte nie je zosobášená – a to aj napriek faktu, že sú spolu už viac ako jednu dekádu (od roku 2011). „Je to jej mentalita,“ odpovedal nedávno známy španielsky hráč klubu FC Barcelona.

Sasha Obama Čítajte viac Obamova dcéra vraj randí so synom známeho herca. Jej mama prezradila, toto sa u nás úplne zmenilo

„Páči sa mi, ako to medzi nami je. Máme dve deti, deväť a sedem, fungujeme dobre ako pár. Nepotrebujeme byť zosobášení, je to takto fajn,“ komentoval Piqué nedávno na jednej tlačovej konferencii. No ktohovie, možno v blízkom období zmení názor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #syn #Shakira #paparazzi #Ibiza

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...