Postaviť sa celkom nahá pred objektív? Bolo to desivé a... úplne som si to zamilovala!

Niekoľko dní je už v predaji nové vydanie lifestylového a wellness magazínu Women's Health. Tentoraz láka aj poriadne prekvapivou titulkou. Vyzliekla sa na nej holllywoodska herečka.

23.05.2022 00:00
Hilary Duff Foto: ,
Herečka a speváčka Hilary Duff na akcii Disney 2022 v New Yorku.
debata

Hilary Duff, kedysi známa tiež ako speváčka a tínedžerská hviezda, zhodila pre titulnú stranu dvojčísla určeného na máj a jún tohto roka všetko oblečenie. Fotografia pôsobí veľmi vkusne, decentne, no fakt, že 34-ročná Američanka je na nej nahá, neprehliadne naozaj nik.

Možno ešte prekvapivejšie je, že samotná Duff si toto fotenie vraj užívala a ako uviedla sama počas návštevy rannej talk-šou Today, milovala každú chvíľu prebiehajúceho fotenia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Women's Health (@womenshealthmag)

„Bolo to strašidelné. ALe ja milujem robiť veci, pri ktorých sa cítim trošku nekomfortine, pretože vnímam, že mi pomáhajú rásť. Nie som človek, ktorý by miloval byť nahý ani pri sebemenšom ohýbaní predstavivosti. A predsa sa mi to veľmi páčilo,“ uviedla Duff v televíznej šou.

Doplnila tiež, že je veľmi hrdá na svoje telo. „Už som v televízii dojčila deti, bola som tam tehotná, pred kamerou som sa ocitla v mnohých formách a tvaroch. Nafotiť takúto titulku bola veľká motivácia dostať späť do formy môj zadok. Ktohovie, ako dlho mi to vydrží, pretože celý život bojujem s tými nadbytočnými pár kilami. Ale vlastne ani neviem, či to treba nazývať nejakým zápasom,“ doplnila ešte sympatická herečka.

Video

VIDEO: Selena Gomez ako kráľovná newyorskej noci. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #fotenie #titulná strana #Hilary Duff

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...