Toľko nahej kože na jednom mieste? Kráskam ostych veľa nevraví, takto vyrazili na slávnu charitu

Aby nestačilo, že sa každý večer na festivale v Cannes odohrávala premiéra nabitá hviezdami, štvrtkový večer sa niesol aj v znamení slávnej benefície. Akcia pod názvom AMFAR, ktorej história presahuje dekády, sa konala za prítomnosti mnohých krások.

26.05.2022 23:04
France Cannes 2022 amfAR Arrivals Foto: ,
Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Mônot.
debata

Podujatie, ktorého hlavnou úlohou, je aj po rokoch od svojho vzniku získavať finančné prostriedky na boj proti AIDS a prevenciu proti HIV, je zvyčajne miestom, kde sa stretáva modelingová elita bok po boku hereckých a speváckych hviezd. Platilo to aj tentoraz.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart v kreácii...
Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Mônot.
+32Na akciu prišla aj americká hviezda Christina...

Na slávnostný večer dorazila z USA speváčka Christina Aguilera, nechýbala však ani Eva Longoria, ktorá je v Cannes už od štartu 75. ročníka filmového festivalu. Pred objektívy predstúpil aj spevák Ricky Martin so svojím manželom (inak jeden z účinkujúcich večera spoločne, ktorý bavil hostí s Aguilerou aj Charli XCX), herecká aj spevácka diva Cynthia Erivo či herečky Vanessa Hudgens alebo Michelle Rodriguez.

zväčšiť Herečka Nina Dobrev bola jednou z dám s... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Nina Dobrev Herečka Nina Dobrev bola jednou z dám s poriadne odhaleným dekoltom.

Ani jedna z dám však nezískala toľko pozornosti ako známe krásky z mól. A tie sa tentoraz vyzbrojili naozaj odvážne – odhalenou kožou. Množstvom odhalenej kože. O niekoľko outfitov sa postarala značka Mônot, ktorá je preslávená svojimi sexi kreáciami s množstvom prestrihov či výstrihov, prekvapivých odhalení na chrbte, nohách či v drieku. Jednou z najzvodnejších dám v nej bola domáca topmodelka Cindy Bruna, jej krivky vyzerali v čiernej toalete z odvážne strihaných prúžkov elastickej látky superzvodne.

Priscilla Presley a herec Austin Butler Čítajte viac Elvis ovládol Cannes! Prilákal brazílske krásky, Shakiru aj Kylie! Ale na vášnivé bozky mala právo iba...

Ďalšie modely z dielne libanonského rodáčka Eliho Mizrahiho, ktorý pre Mônot tvorí, predviedla herečka Eva Longoria, jej kolegyňa Sabrina Carpenter a Pom Klementieff či topmodelka Cara Delevingne.

Herečka Eva Longoria predvádza sexy krivky v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 amfAR Arrivals Herečka Eva Longoria predvádza sexy krivky v sexy šatách.

Podobne potom volila aj Dánka Nina Agdal či modelka Isabeli Fontana. Odhalená hruď, rafinovane, no masívne – také modely šiat predviedla aj modelka Candice Swanepoel aj herečka Nina Dobrev. Bola asi zhoda náhod, že šaty pôsobili veľmi podobne, hoci každý z modelov pochádzal z inej dizajnérskej dielne. Juhoafrická modelka stavila na model Boss, bola to však najmä Dobrevovej červená kreácia od spomenutej značky Mônot, ktorá musela vziať dych nejednému pánovi či dáme na akcii.

zväčšiť Joan Smalls sa predviedla v azda najsexi šatách... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Joan Smalls Joan Smalls sa predviedla v azda najsexi šatách večera.

Príťažlivé modely s množstvom šnurovania a odhalenej nahej kože na trupe či bokoch sa objavili aj na ruskej kráske Natashe Polyovej a modelke Fride Aasenovej. Obe obliekol dizajnér Peter Dundas a jeho ateliér Dundas.

Ak korunovať jednu z najkrajších a pritom rafinovane provokujúcich modeliek – dávame náš hlas Joan Smallsovej. Jej trblietavá kreácia podšitá telovou látkou (tiež od ateliéru Dundas), ktorá tvorila akoby ilúziu nahého tela oblečeného len do krištáľov a metalickej výšivky, bola úchvatná.

France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Čítajte viac Súboj futbalových krások! Ronaldova Georgina verzus Lewandowska - teraz buďte múdri, ktorá žiarila viac?

Po promenáde na červenom koberci nasledovala aj benefičná časť, spojená s prehliadkou a dražbou. Výťažok bude známy už v najbližších hodinách. Zatiaľ si pozrite našu bohatú galériu vyššie.

Máte chuť na viac fotografií? Potom kliknite na ďalšiu stranu, tam nájdete všetky galérie z doterajších večerov v Cannes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Nina Dobrev #Christina Aguilera #modelky #Joan Smalls #amfar #Cindy Bruna #Cannes 2022 #nahá koža

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...