Nielen princezná Charlene je magnet pre médiá: Aha, toto je neter jej manžela v plavkách!

Pozornosť sveta v rámci monackej kniežacej rodiny púta najčastejšie manželstvo kniežaťa Alberta a jeho manželky, princeznej Charlene. Ale Charlene nie je jediná dáma z rodiny, ktorej život aj fotografie priťahujú čitateľov.

30.05.2022 09:59
Charlotte Casiraghi Foto:
Charlotte Casiraghi sa počas nedávneho festivalu v Cannes objavila tiež na súkromnej pláži hotela Cap-Eden-Roc. Predviedla ukážkovú figúru.
debata

Nedávny filmový festival v Cannes sa nemohol zaobísť bez prítomnosti pôvabnej Charlotte Casiraghiovej, známej krásky, ktorá je dcérou princeznej Caroline a neterou kniežaťa Alberta. Populárna tvár smotánkovských podujatí v Monaku, ale aj vo Francúzsku či v Londýne sa na azúrové pobrežie vybrala v spoločnosti svojho životného partnera – filmového producenta Dmitriho Rassama a dvojica sa spoločne prešla aj po červenom koberci počas jednej z večerných premiér. Boli to však najmä paparazzovské zábery, ktoré pripútali pozornosť vo francúzskej tlači či na webových portáloch.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Tridsaťpäťročná Charlotte si počas pár dní v Cannes užila aj slnečné počasie a morské pobrežie na súkromnej pláži luxusného hotela Eden Roc. Tam ju zachytili objektívy paparazzov v plážovej garderóbe – na pohľad jednoduchých čiernych plavkách. Málokto by pri pohľade na krásku, ktorá je múzou módnych domov Chanel či Gucci alebo Saint Laurent, povedal, že je už dvojnásobnou mamou.

zväčšiť Charlotte Casiraghi a jej vyvolený - filmový... Foto: Eric Mathon/Princely Palace
Charlotte Casiraghi a jej vyvolený - filmový producen Dimitri Rassam Charlotte Casiraghi a jej vyvolený - filmový producent Dimitri Rassam sa pred pár rokmi vzali. Je to už Casiraghiovej druhý manžel.

Charlotte si starostlivo udržiava štíhlu figúru, aby sa bez menších problémov vošla do kreácií, ktoré jej mnohé dizajnérske domy posielajú ako pozornosť, ale ktoré tiež často prezentuje ako ambasádorka a modelka.

695447759 Čítajte viac Fíha! Na takýto záber Alberta a Charlene sme čakali mesiace

Posledné roky sa vnučka slávnej Grace Kellyovej, monackej kňažnej Grace, prezentuje aj ako sčítaná a vzdelaná dáma. V spolupráci so značkou Chanel sa napríklad prezentovala v takzvanom „book clube“ a v spoločnosti viacerých známych žien prezentovala svoje obľúbené tipy na čítanie.

K udalostiam v monackej kniežacej rodiny, ktoré toľko pútajú pozornosť verejnosti – teda stavu manželstva jej strýka Alberta a osudu princeznej Charlene, jeho manželky – sa Charlotte absolútne nevyjadruje. Sama má za sebou relatívne búrlivé obdobie a niekoľko nevydarených vzťahov – aj to bude možno dôvod, prečo je teda skúpa na slovo, keď príde na udalosti z rodinného prostredia.

Ak si chcete pozrieť galérie z filmového festivalu v Cannes, ich kompletný zoznam nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Charlotte Casiraghi #plavky #Monako #knieža

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...