On maká na Ibize, ona si užíva pláž: Nech zdvihne ruku, kto sa nepozrel jej smerom!

Pozornosť po boku jedného z najslávnejších dídžejov planéty púta už niekoľko rokov. Počas uplynulého víkendu sa však modelka Jessica Ledon stala magnetom pláže v Miami aj bez partnera Davida Guettu.

07.06.2022 00:00
Jessica Ledon Foto:
Modelka Jessica Ledon, priateľka dídžeja Davida Guettu, si užívala na pláži Miami Beach na Floride.
debata

Tridsaťročná kráska si vyrazila na slnečnú pláž za relaxom, slnkom a príjemnými chvíľkami v mori. Práve na ceste z neho ju zastihli aj objektívy paparazzov. Pohľad, ktorý sa im naskytol, bol viac než príjemný. Mokré dvojdielne čierne bikiny na vzrastom drobnejšej, no krivkami obdarenej modelke zvýraznili jej ženské prednosti. Ledon sa možno na prvý pohľad tvárila ľahostajne, no zjavne si pozornosť užívala.

Sharon Stone Čítajte viac Sharon ako smaragd, skoro nahá Joan či nežná Anne: Toto je 12 najkrajších rób z festivalu v Cannes!

Ako informovali francúzske médiá, modelka je momentálne na americkej pôde sama. Jej životný partner a známy dídžej Guetta sa totiž momentálne nachádza na Ibize, kde ho čaká niekoľko veľkých párty a exkluzívnych vystúpení v nočných kluboch. Letná sezóna v Európe pomaly odštartovala, takže sa dá očakávať, že francúzsky rodák absolvuje niekoľko vystúpení vo vychytených destináciách. Či ho bude sprevádzať na niektorých šou aj Jessica, zatiaľ jasné nie je.

Dídžej David Guetta s jeho partnerkou -... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
64th Annual Grammy Awards - Arrivals Dídžej David Guetta s jeho partnerkou - modelkou Jessica Ledonovou.

V prípade páru sa špekuluje už dlhší čas o spoločnom potomkovi. Dídžej je už otcom dvoch detí, syna Tima a dcéry Angie. Ich mamou je Guettova bývalá manželka Cathy. Po rozchode s ňou sa začal známy producent a kráľ diskotékových pultov ukazovať práve s príťažlivou Jessicou. Hoci sú už spolu niekoľko rokov, so spoločným potomkom zjavne ešte otáľajú…

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #kráska #sexy #Jessica Ledon

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...