Nehoreli sviečky, ale jej nahá koža! Spálená oslávenkyňa Ratajkowski je aj pod mexickým slnkom top

Od manžela a svojho ročného potomka si odskočila na dámsku jazdu. Modelka, spisovateľka a dizajnérka Emily Ratajkowski mala na to pádny dôvod. Narodeniny.

09.06.2022 00:00
Emily Ratajkowski Foto:
Modelka Emily Ratajkowski (v popredí) si užívala dámsku jazdu v Mexiku. Sprevádzala ju skupina kamarátok, s ktorou oslávila svoje 31. narodeniny.
debata

Kráska s jedným z najsexi instagramových profilov na internete oslávila v utorok 7. júna svoje 31. narodeniny. Manžel Sebastian jej však aj so synčekom Apollom jej však gratulovali asi na diaľku. Počas dňa svojich narodenín sa totiž Emily nachádzala v Mexiku – konkrétne na slnkom zaliatej pláži a v spoločnosti skupiny kamarátok.

Paparazzovia skupinku vypátrali aj v populárnom letovisku a zachytili príťažlivú Ratajkowski v dvojdielnych bikinách so zvieracím vzorom, ale aj jej podobne fyzicky príťažlivé kamošky. Emily stihla ešte v narodeninový deň zverejniť aj fotografiu na spomenutej sociálnej sieti. „Spálené narodeninové dievča,“ napísala stručne k fotkám v sexi plážovom úbore, ktorý nechal vyniknúť jej súmerné ženské krivky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

Modelku len pred pár týždňami mali možnosť zhliadnuť na vlastné oči aj európski fanúšikovia. Emily sa totiž objavila ako jeden z hostí, ambasádorov reklamných partnerov, na festivale v Cannes. Aj v tomto prípade sa bolo na čo pozerať. Ratajkowski si obliekla čipkovaný priehľadný model z dielne Miu Miu, pod ktorým jej provokatívne vykúkala čierna spodná bielizeň.

zväčšiť Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Emily Ratajkowski Modelka a knižná autorka Emily Ratajkowski prišla v priehľadnej čipke od Miu Miu.

Brunetka s talianskou módnou značkou roky spolupracuje a už niekoľkokrát pre ňu predvádzala priamo na milánskom týždni módy. Aktuálne je Ratajkowski aj tvárou značky Versace či napríklad luxusnej vlasovej kozmetiky Kerastáse. Viac ako modeling ju však vraj teší, že sa mohla realizovať ako autorka. S knihou My Body, kde opísala vlastné skúsenosti zo sveta modelingu, ženskej krásy, ale aj hodnotenia jej ženskej sexuality a prezentácie, ovládla aj rebríček predajnosti.

Video

VIDEO: Debbie St. Pierre opäť magnetom pláže, v mikro-mini bikinách

Chcete vidieť tie najkrajšie modelky – všetky spolu na červenom koberci? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kniha #narodeniny #Instagram #koza #Emily Ratajkowski

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...