Jedna z najvzrušujúcejších žien 90-tych rokov! Carmen Electra je čerstvá 50-nička, fotkami nesklame ani dnes

Exotická kráska z Ohia, ktorej pôvodné meno znie Tara Leigh Patrick, ohúrila svet v 90-tych rokoch aj ako záchranárka zo seriálu Baywatch.

15.06.2022 00:00
Carmen Electra Foto:
Carmen Electra v roku 2005.
debata

Bujná hriva a dokonalé krivky predvádzala najskôr ako modelka, pokúšala sa aj o kariéru speváčky. Niekoľkokrát ozdobila titulku magazínu Playboy. Televíznu hviezdu z nej urobil seriál Baywatch, v ktorom v rokoch 1997 až 1998 hrala postavu záchranárky Lani McKenzie, pravidelne sa objavovala v rebríčkoch najsexi žien sveta prestížnych magazínov.

Práve v jej časoch zbožňovanej „záchranárky“ sa spoznala so svojím prvým manželom, hráčom NBA, Dennisom Rodmanom. Ich manželstvo, ktoré spečatili v kaplnke v Las Vegas, zostalo bez detí a dlhé trvanie nemalo, skončilo sa už nasledujúci rok. Ani jej druhé manželstvo s muzikantom Daveom Navarrom nemalo dlhé trvanie.

zväčšiť Carmen Electra na zábere z februára 2022. Foto: Profimedia
659972189 Carmen Electra na zábere z februára 2022.

Na svojom hereckom konte má vyše 90 televíznych či filmových úloh, zahrala si aj v niekoľkých videoklipoch. Po roku 2000 pôsobila ako tanečníčka v šou skupiny The Pussycat Dolls.

Carmen Electra v roku 2003.
Carmen Electra v roku 2002.
+8Carmen Electra v roku 2005.

Okrúhlu 50-ku oslávila koncom apríla a je aktívna aj na Instagrame, kde ju sleduje 1,4 miliónov fanúšikov. Ako informuje stránka pagesix, pred časom, už ako čerstvá 50-nička, si založila účet na platforme OnlyFans. Ako uviedla pre spomínanú stránku, na platforme ponúkne „exkluzívny prístup k zábavnému, dráždivému a hravému obsahu.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Electra (@carmenelectra)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Electra

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...