Hunzikerovej dcéra na pláži? Po mame zdedila sexi krivky aj vkus na chlapov... po boku má svalovca!

Jedna na slnečnej Sardínii, druhá zase v obľúbenom letovisku v Španielsku. Rodinné duo pritom spája ešte jedna vec - majú zjavne v obľube vyšportovaných partnerov.

20.06.2022 00:00
Aurora Ramazzotti Foto:
Aurora Ramazzotti na zábere s partnerom Goffredom Cerzom na pláži španielskeho ostrova Formentera.
debata

Reč je o moderátorke Michelle Hunzikerovej a jej dcére Aurore Ramazzottiovej, ktorú má (ako už priezvisko naznačuje) so slávnym spevákom Erosom Ramazzottim. Známu švajčiarsku rodáčku, moderátorku a modelku Hunzikerovú zachytili pred pár dňami objektívy paparazzov neďaleko pobrežia Sardínie v spoločnosti nového partnera – estetického chirurga Giovanniho Angioliniho. Pohľad na dvojicu, ktorá si prenajala vlastnú loď, bol viac než ľúbivý. Trošku pripomínal reklamy s ukážkovými modelkami a modelmi.

699012838 Čítajte viac Najkrajší chirurg Talianska! Tvár modela, telo Adonisa! Komuže padol do oka? Michelle Hunzikerovej

Michelle Hunziker v špičkovej forme a v dvojdielnych bikinách predvádzala príťažlivé krivky, no zahanbiť sa rozhodne nedal ani jej nový priateľ. Angioliniho zvyknú označovať aj ako najsexi chirurga Talianska, celebritne známy lekár sa totiž môže pýšiť príťažlivou tvárou a ukážkovou fyzickou formou Adonisa.

O tom, že chlap by mal byť trénovaný, svalnatý a ideálne s postavou, aké sa zvyčajne objavujú v reklamách alebo na prehliadkovom móle, je však asi presvedčená aj Aurora Ramazzotti. Keď sa počas víkendu objavila na španielskej pláži, po jej boku nechýbal dlhoročný priateľ Goffredo Cerza.

Alina Baikova Čítajte viac Život plný luxusu, no vo vnútri sa cíti ako mŕtva! Ukrajinka Baikova si užíva Mykonos, za krajinu sa modlí denne

Dvojica spolu randí už niekoľko rokov a zdá sa, že ich vzťah bude viesť až ku oltáru. Cerzove kroky zase pravidelne vedú do posilňovne – napovedajú tomu aj zábery partnera mladučkej talianskej celebrity zo Sardínia. Jeho partnerka Aurora teda, zdá sa, zdedila po známej mame nielen pôvaby, ale pravdepodobne aj podobný vkus na mužov.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #bikiny #partner #Michelle Hunziker #svaly #Aurora Ramazzotti

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....