Trio českých supermodeliek s 50-kou na krku a v plavkách! Vau, Peštová božská, Herzigová stále ako z reklamy

Ich kráse kedysi podľahol celý svet módy od Paríža až po New York a ich mená aj dodnes poznajú mnohí módni odborníci a nadšenci.

27.06.2022 13:34
debata (2)
Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Nielen oni. Slávne české modelky, ktoré kraľovali mólam a časopisom v 90-tych rokoch (a mnohé aj potom), sú až dodnes idolmi krásy. Trio dám, o ktorom je reč, sme si pritom nevybrali náhodou. Dve z nich už oslávili polstoročnicu a jednu to čaká na budúci rok.

Všetky tri krásky, stále modelky, no dnes už aj manželky, matky, podnikateľky a vyzreté dámy vyzerajú ukážkovo. Platí to, či sa predvádzajú na nejakej spoločenskej akcii, ale tiež, keď sa postavia pred objektív, alebo napríklad vyzlečú na pláži.

Daniela Peštová

V októbri oslávi 52. narodeniny, no táto mama troch detí a hviezda značky Victoria's Secret, ktorá kampaň v spodnej bielizni nafotila aj v roku 2020, patrí priam medzi „zázraky prírody“. Daniela v plavkách pokojne môže konkurovať aj dámam o polovicu mladším, vďačí za to starostlivosti o telo, či už cvičením, alebo správnym jedálničkom. A tiež vraj psychickou pohodou, ktorá urobí veľa. Dovoliť si pokojne môže aj biele plavky, takto v jednom modeli vyzerala koncom minulého roka počas jedného zo svojich početných fotení, ktoré stále ešte absolvuje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Tereza Maxová

Minuloročná jubilantka so svojou charizmatickou krásou patrila medzi hviezdy časopisov, ale aj umeleckých fotografií. Vo veku 50 rokov (jednotka k číslu 50 pribudne už v auguste) sa pýši štíhlymi tvarovanými a udržiavanými krivkami. Naposledy ich predviedla na dovolenke v Grécku, kde sa vybrala s celou rodinou. A ako inak, pár záberov pridala na svoj Instagram.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Maxova (@terezamaxova)

Eva Herzigová

Jediná z dám, ktorú oslava 50-ky stále čaká, sa preslávila ako jedna z najsexi Češiek vôbec. Jej kampaň na podprsenku Wondebra kedysi blokovala dopravu a spôsobovala dopravné nehody v amerických mestách – dnes, ako mama troch detí, je plavovláska Eva stále očarujúca dáma. Len nedávno nafotila tiež plavkový editoriál pre magazín, z ktorého kúsok zverejnila na svojom profile na Instagrame. Výsledok? Pokojne rovno do reklamy!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Herzigova (@evaherzigova)

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #bikiny #Instagram #modelka #Daniela Peštová #Eva Herzigová #Tereza Maxová #sexy

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...