Už dávno nie je futbalová manželka, ukážkovú formu v bikinách má stále! A lásku tiež... jej muž je šťastlivec

Kedysi ju svet vnímal najmä ako manželku jedného z najznámejších futbalistov planéty. Ale modelka, moderátorka a celebrita Sylvie Meis, kedysi Van der Vaartová, si vydobyla vlastnú porciu z koláča slávy.

29.06.2022 00:00
Sylvie Meis a jej manžel Niclas Castello Foto:
Modelka a celebrita Sylvie Meis a jej manžel Niclas Castello si užívali spoločné chvíľky a dovolenku v Saint Tropez na juhu Francúzska.
debata

Jej potvrdením je aj záujem médií, najmä tých bulvárnejších a tiež paparazzovských fotografov, ktorí holandskú rodáčku s obľubou sledujú najmä do dovolenkových destinácií. V jednej z nich, v Saint Tropez na juhu Francúzska, sa 44-ročná blondínka objavila aj pred pár dňami.

Modelka a celebrita Sylvie Meis a jej manžel...
Modelka a celebrita Sylvie Meis a jej manžel...
Modelka a celebrita Sylvie Meis (na snímke) a...

Platilo to, čo v jej prípade je už viacmenej pravidlom – pohľad na drobnú plavovlásku v bikinách bol magnetom pre fotografov, ale aj iných návštevníkov pláže. Vyhral to však Meisovej manžel – podnikateľ Niclas Castello. Práve v jeho spoločnosti si bývalá manželka futbalistu Rafaela Van Der Vaarta užívala slnko, more, ale aj romantickú plážovú lásku. Castellovi sa vrhla okolo krku, vtisla mu zamilovaný bozk na tvár a spoločne sa jašili vo vlnách.

Moderátorka a modelka Sylvie Meis. Foto: SHUTTERSTOCK
Sylvie Meis Moderátorka a modelka Sylvie Meis.

Samotná Sylvie, oblečená do dvojdielnych modrých bikín, vyzerala spokojne, šťastne a veľmi príťažlivo. Niektoré britské či holandské médiá dokonca pri príležitosti zverejnenia nových záberov vytiahli aj tie staršie, spred desiatich rokov a porovnávali formu holandskej celebrity. Výsledok asi neprekvapí. Udržiava si ju ukážkovú.

Sylvie Meis Čítajte viac Najkrajšia Holanďanka? Čo poviete, je to Sylvie Meis v bikinách?

Sylvie Meis sa roky veľmi zdravo stravuje a pravidelne cvičí. Mala však v živote aj náročné momenty, keď najmä cvičenie muselo ísť bokom a modelka mala strach zo zákernej rakoviny prsníka. Podarilo sa jej ju prekonať a zdá sa, aj podľa najnovších záberov, že jej šťastiu nestojí nič v ceste.

Video
VIDEO: Bieberova ex v bikinách na pláži? Niet divu, že z nej nespustili oči (a objektívy)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #bikiny #forma #Sylvie Meis

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...