Súboj futbalových Adonisov: Po Messim svaly ukázal aj Ronaldo! Telo Georginy je odkaz pre všetky ženy

Len pred pár dňami sa paparazzovia zlietli k pobrežiu Ibizy, kde dovolenkoval slávny futbalista Lionel Messi s rodinou aj priateľmi. Neobišli naprázdno, získali stovky exkluzívnych záberov populárneho športovca aj jeho nežnej polovičky.

30.06.2022 00:00
debata
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho... Foto: GSLV / Gtres Online / Profimedia
703507766 Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho vyšportované telo na dovolenke na Ibize.

Zdá sa, že teraz prišiel rad aj na Messiho najväčšieho „rivala“ – dovolenku na luxusnej jachte si pred pár dňami užíval aj portugalský kanonier Cristiano Ronaldo. Čudujsasvete, tiež neďaleko pobrežia ostrova Ibiza (paparazzovia nemuseli cestovať ďaleko!). Hoci v súčasnosti mnohí riešia „prestupové šumy“ okolo Ronalda, ten ich nekomentoval a radšej si vyrazil za teplom.

Georgina Rodriguezová si užíva chvíle voľna na...
Futbalista Cristiano Ronaldo a jeho...
+4Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguezová s...

Tridsaťsedemročný futbalista je roky známy svojou špičkovou fyzickou formou, keďže okrem pobehovania za loptou je už niekoľko rokov aj tvárou vlastnej značky spodnej bielizne a objavuje sa aj v ďalších reklamách firiem, ktoré využívajú jeho telesné prednosti. Pohľad, ktorý ponúkol fotografom, vlastne neprekvapil. Napumpované svaly, vyrysované telo, ani gram tuku na ňom – prirovnávať Ronalda ku gréckej soche nie je prehnané veľmi podobne ako to platí aj v prípade Lionela Messiho.

zväčšiť Georgina Rodriguezová si užíva chvíle voľna na... Foto: GSLV / Gtres Online / Profimedia
Georgina Rodriguezová Georgina Rodriguezová si užíva chvíle voľna na Ibize.

Dovolenka by sa, samozrejme, nezaobišla bez jeho milovanej partnerky Georginy Rodriguezovej, ktorá je po futbalistovom boku už niekoľko rokov a spoločne sa starajú o päť detí. Príchod toho posledného – dcérky Belly Esmeraldy, ktorá sa narodila v apríli tohto roka, poznačila aj tragická udalosť. Georgina s Cristianom totiž čakali dvojičky, no chlapček pôrod neprežil.

Lionel Leo Messi a jeho polovička Antonella Roccuzzo Čítajte viac Messi na jachte predvádza telo gréckeho poloboha, ale keď sa zjaví jeho Antonella! Sánky padnú dolu...

Argentínska rodáčka Rodriguez sa na jachte predviedla v dvojdielnych čiernych bikinách s tanga nohavičkami, čím, samozrejme, upútala pozornosť fotografov. Do očí však udrel aj iný, veľmi pozitívny, fakt. Pôvabná Argentínčanka totiž bez ostychu ukázala aj popôrodné krivky či dokonca drobné jazvičky na brušku.

Slávny futbalista Lionel Leo Messi a jeho... Foto: GSLV / Gtres Online / Profimedia
Lionel Leo Messi a jeho polovička Antonella Roccuzzo Slávny futbalista Lionel Leo Messi a jeho polovička Antonella Roccuzzo dovolenkovali na Ibize pár dní pred Ronaldom.

Za takéto zábery si najmä na sociálnych sieťach, ale aj v niektorých médiách vyslúžila nadšené reakcie a poďakovanie mnohých iných žien za to, že ukazuje normálnu podobu ženského tela. Ako naznačujú zábery z Instagramu 28-ročnej tmavovlásky, po dovolenke na jachte si odletela súkromným lietadlom do Francúzska, aby sa zúčastnila na prehliadke značky Jacquemus.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio)

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #pôrod #Cristiano Ronaldo #tehotenstvo #jachta #krivky #Georgina Rodriguez #mall.tv

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...