DiCapriova krásna Camila na pláži hore bez! A je tu ešte niečo, čo udrie do očí...

Na prvý pohľad by ste ju možno nespoznali. Modelka a herečka Camila Morrone zmenila farbu vlasov a z príťažlivej tmavovlásky je dáma s ryšavo-medenými tónmi. Zostali však príťažlivé krivky, ktoré ukázala na pláži v Malibu.

02.07.2022 00:01
Camila Morrone Foto:
Camila Morrone, modelka a herečka, známa tiež ako partnerka Leonarda DiCapria sa objavila na pláži v Malibu aj hore bez.
debata

Dvadsaťpäťročnú krásku zachytili objektívy paparazzov pred pár dňami, pričom sa na pláži objavila v spoločnosti staršieho, urasteného muža. Nie, nejde o žiadnu náhradu za jej partnera Leonarda DiCapria, po boku pôvabnej modelky sa totiž objavil jej otec Max Morrone.

Modelka a herečka Camila Morrone na pláži v...
Modelka a herečka Camila Morrone na pláži v...
+4Camila Morrone, modelka a herečka, známa tiež...

Rodinné duo si spolu užilo niekoľko hodín na pláži, more aj slnko. Paparazzovia, ktorí celý čas dvojicu sledovali, sa napokon dočkali aj záberov, keď Morrone odložila vrhcný diel bikín. Hoci na fotografiách sa im podarilo daný moment zachytiť, Camila je už zjavne zvyknutá na pozornosť a všade číhajúce objektívy. A tak sa celý čas starostlivo chránila.

Camila Morrone a Leonardo DiCaprio Čítajte viac Tatko DiCaprio v Karibiku: On má talent a o sexy zábery sa postará... jeho Camila!

Hoci Morroneovú mnohí radia do kategórie sexi modeliek, ktoré sa striedajú po boku Leonarda DiCapria, jej ambície sú väčšie. Už niekoľko rokov skúša filmové úlohy, pričom tá najnovšia by mohla byť prelomová. Ako informovali americké médiá, Morrone nakrúca s hercom Joeom Kerrym (seriál Stranger Things) snímku Marmalade. Tá má byť aj dôvodom jej zmeny farby vlasov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Morrone (@camilamorrone)

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #pláž #Leonardo DiCaprio #Camila Morrone #zmena účesu

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...