Jej bývalý povedal áno jednej z najsexi herečiek televízie! Ona? Šla do bikín a ukázala zásnubák

Minulý týždeň sa v amerických médiách hovorilo často o svadbe pôvabnej herečky Alexandry Daddario. Krásna nevesta si vzala známeho producenta Andrewa Forma.

04.07.2022 00:00
Jordana Brewster Foto:
Herečka Jordana Brewster sa ukázala v bikinách pár dní po svadbe jej exmanžela Andrewa Forma s krásnou Alexandrou Daddario.
debata

Kým v prípade hviezdy hitov Biely lotus či Temný prípad išlo o prvé manželstvo, jej nastávajúci sa len minulý rok stihol rozviesť a má za sebou dlhoročný vzťah. Po jeho boku niekoľko rokov stála iná americká kráska – herečka Jordana Brewster.

Asi to bola zhoda náhod (hoci v Hollywoode je isté len máločo), ale v dňoch, keď sa na šoubiznisových portáloch objavili zábery zo svadby zamilovaného páru, paparazzovia si počkali aj na Formovu bývalú. Objavili ju na pláži v Miami, kde si užívala slnečné počasie a trošku oddychu.

Alexandra Daddario Čítajte viac Nádherná nevesta! Herečka Daddario je už pod čepcom, prekvapila šatami aj miestom svadby

Štyridsaťdvaročná Brewster oblečená v dvojdielnych oranžových bikinách predvádzala ukážkovú postavu, ale čo asi ešte viac zaujalo objektívy, bol jej zásnubný prsteň. Je to totiž práve ona, kto prekvapil odlúčením od známeho manžela po bezmála 15 rokoch vzťahu a kto si prvý našiel aj „náhradu“ (nového partnera).

Jordana Brewster sa začala stretávať s technologickým bossom Masonom Morfitom a dvojica sa stihla po pár mesiacoch spoločného randenia (výdatne umocneného zamilovanými gestami na verejnosti) zasnúbiť. Brewsterovej bývalý partner Andrew Form „nasledoval“ kroky svojej bývalej pomerne rýchlo a požiadal o ruku herečku Alexandru Daddario. V pomyselnej súťaži na rýchlosť napokon prebehol cieľovou rovinkou skôr.

Jordana Brewster a Mason Morfit Čítajte viac Môžu vyzerať šťastnejší? Kráska z Rýchlo a zbesilo oslavuje zásnuby, čoskoro opäť pod čepcom

Svadba sa konala v New Orleans a nevesta vyzerala očarujúco, čo patrične zmapoval aj magazín Vogue. Či sa podobnej reportáže dočkáme aj v prípade svadby Jordany Brewsterovej nie je zatiaľ jasné. Je to však viac ako pravdepodobné. Hviezda série Rýchlo a zbesilo sa stále teší veľkej popularite v USA a jej svadbu „na druhý pokus“ by určite mnohí radi videli…

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #bikiny #paparazzi #Alexandra Daddario #Jordana Brewster #Andrew Form

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...