Verešová vo Varoch (po)odhalila dokonalé pozadie! Už jej chýba len blondín s veľkou topánkou...

Nikdy nemala problém s tým, aby si obliekla nejaký provokatívny a rafinovaný odev. Na nedeľňajšej párty známej banky sa v Karlových Varoch sa obdivovatelia slovenskej rodáčky Andrey Verešovej dočkali opäť.

04.07.2022 12:39
704844099 Foto:
Slovenská modelka Andrea Verešová na párty v rámci MFF Karlovy Vary.
debata (6)

Žilinčanka, ktorá svoju celebritnú kariéru odštartovala víťazstvom v súťaži krásy, sa pred objektívy postavila v bielych šatách s viazaním okolo krku. Prekvapivo zahalená, možno si niektorí hovorili v prvom momente, ale stačilo pár sekúnd počkať, kým začala mama dvoch detí pózovať. Došlo aj na poriadny „výstrih“. Nie však vpredu, ale vzadu.

Katarína Morháčová Čítajte viac Dve manželstvá jej nevyšli, o pozornosť núdzu nemá! Divoké kučery a krivky slovenskej herečky opantali Vary

Verešovej model šiat odhaľoval celý chrbát, ba dokonca kúsoček viac – výkroj látky siahal až na úroveň pozadia a nositeľka si veľmi dobre uvedomovala, ako musí takéto šaty „predať“. Hoci farebnosť sa niesla v jemnej krémovej bielej, niektorým pamätníkom sa možno ešte vynoril v hlave kultový model herečky Mireille Darcovej, ktorý sa dodnes radí medzi ikony francúzskej kinematografie, ale aj módy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Isabel Costa (@isabelfutre)

Reč je o čiernych šatách, ktoré sa objavili v komédii Veľký blondín s čiernou topánkou a v tom čase vyvolali obrovský rozruch. Plavovlasú francúzsku krásku síce na prvý pohľad zahaľovali, no keď sa obrátila chrbtom ku kamera, odhalila celý chrbát aj náznak svojho zadočka. Kreácia z dielne dizajnéra Guya Larocha odvtedy inšpirovala desiatky dizajnérov a zdá sa, že sa ku nim radí aj autor Verešovej šiat.

Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá...
Česká modelka a knižná autorka Veronika...
+6Česká topmodelka Denisa Dvořáková v kreácii...

Slovenská modelka a Miss Slovensko roky patrí k ozdobám karlovarského filmového festivalu, aktuálny 56. ročník je od prvého dňa nabitý množstvom lokálnych celebrít z Česka aj Slovenska. Viac čítať o festivale môžete aj tu.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Andrea Verešová #MFF Karlovy Vary #odhalené pozadie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...