Manželky futbalistov v bikinách? Jasné, sú sexi... ale pozrite sa na túto Venušu z Malibu

Partnerky športovcov zvyčajne dostávajú množstvo pozornosti od médií, ale aj fanúšikov. Hoci prím hrajú skôr polovičky futbalových hráčov, o krásne partnerky nie je núdza ani pri iných športových odvetviach.

06.07.2022 00:00
Kourtney Kellar Foto:
Plavovláska Kourtney Kellar - partnerka basketbalistu Isaiaha Hartensteina si užívala pláž v Malibu
debata

Jednou z dám, ktorú v tomto kontexte treba spomenúť, je modelka Kourtney Kellar – blondínka s typickým vzhľadom americkej krásky a ukážkovými krivkami, ku ktorým jej zjavne pomohol aj šikovný chirurg.

Práve Kellarovú zachytili objektívy pred pár dňami na pláži v Malibu, kde si užívala prekvapivo osamelá americké oslavy Dňa nezávislosti. Prekvapivo preto, lebo Kellar je partnerkou známeho hráča NBA Isaiaha Hartensteina a dvojica je prezentovaná ako idylický párik. Len pred pár mesiacmi sa dokonca zasnúbili.

Plavovláska Kourtney Kellar - partnerka...
Modelka Kourtney Kellar - partnerka...
Modelka Kourtney Kellar prilákala pozornosť...

Je však pravdepodobné, že kým nemecko-americký basketbalista z tímu Los Angeles Clippers musel venovať sviatočný deň tréningu, jeho sexy partnerka si užila aspoň deň na pláži. Pohľad to bol, samozrejme, veľmi príťažlivý a ocenili ho aj americkí paparazzovia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa K O U R T N E Y (@kourtney_kellar)

Kellarovú, ktorá má zmluvu s modelingovou agentúrou a pravidelne sa predvádza pred objektívmi v mimoriadne zvodných kreáciách, zachytili tentoraz v jednodielnych čiernych plavkách. Hoci tie zahalia viac ako dvojdielne odvážne bikiny, rozhodne sa nedá tvrdiť, že by kráska prišla o sexepíl. Viac posúďte sami v galérii.

Lionel Leo Messi a jeho polovička Antonella Roccuzzo Čítajte viac Messi na jachte predvádza telo gréckeho poloboha, ale keď sa zjaví jeho Antonella! Sánky padnú dolu...

V prípade už spomenutých športových partneriek je azda jednou z vôbec najznámejších Georgina Rodriguez – životná partnerka portugalského futbalistu Cristiana Ronalda. Minulý týždeň si spolu užívali na Ibize a Georgina v bikinách vyslala jasný odkaz. Aký? Pozrite sa s nami.

Sylvie Meis a jej manžel Niclas Castello Čítajte viac Už dávno nie je futbalová manželka, ukážkovú formu v bikinách má stále! A lásku tiež... jej muž je šťastlivec

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #basketbal #modelka #Malibu #sexy #Kourtney Kellar

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...