Aha, veď to je Theon Greyjoy z Hry o tróny! Kto tušil, že má také svaly...

Do pamäti fanúšikov seriálu Hra o tróny sa zapísal priam nezmazateľne - nielen ako jeden z dôelžitých charakterov, ale tiež tým, čím si jeho postava musela v seriáli prejsť. Dnes prekvapuje herec Alfie Allen, ktorý postavu stvárnil, inak.

13.07.2022 11:58
706878693 Foto:
Herec Alfie Allen na pláži Miami Beach prekvapil výraznou muskulatúrou.
debata

Britského rodáka z Londýna, ktorý je mimochodom bratom speváčky Lily Allenovej, zachytili objektívy paparazzov na pláži v Miami, kam sa vybral s rodinou. Allen sprevádzal partnerku Allie Teilzovú a ich spoločnú dcérku Arrow a celý čas, čo ho zachytávali objektívy, sa správal ako príkladný a starostlivý tatko. Čo však udrelo do očí ešte viac, je fyzická forma predstaviteľa Theona Greyjoya.

Herec Alfie Allen na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Alfie Allen Herec Alfie Allen na archívnom zábere.

Vzrastom nižší Allen sa v šortkových plavkách pochválil napumpovanými svalmi a výraznou muskulatúrou, čo v jeho prípade určite prekvapilo. Ortodoxní fanúšikovia charizmatického Londýnčana ho totiž dlhé roky vnímali ako útleho a šľachovitého muža s výraznými črtami tváre.

Lily Allen, jej manžel David Harbour Čítajte viac Hrdina zo Stranger Things o láske k Lily Allenovej: Našli sa cez zoznamku, kľúčové bolo tretie rande!

Čo je dôvodom náhleho príbytku svalovej hmoty na tele 35-ročného herca, nie je známe – dá sa však predpokladať, že pôjde aj o prípravu na nejakú novú úlohu.

Zdroje z Allenovho okolia však tvrdia, že už v čase pandémie sa herec vrhol na zdravý životný štýl, ktorého súčasťou bola zmena jedálnička a pravidelné cvičenie. Výsledky sú (vizuálne) pomerne evidentné!

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #Hra o tróny #Miami Beach #svaly #Alfie Allen

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...