Či je v Miami, Mexiku alebo Brazílii... jej telo na pláži je absolútny magnet! Niekto však predsa chýba

Bez detí, ale v spoločnosti priateľov si posledné dni na slnečnej pláži Trancoso v Brazílii užívala známa topmodelka Candice Swanepoel.

15.07.2022 00:00
Candice Swanepoel Foto:
Topmodelka Candice Swanepoel na pláži Trancoso v Brazílii predvádzala svoje bezchybné krivky.
debata (1)

Juhoafrická rodáčka, ktorej kariéru odštartovala spolupráca so značkou Victoria's Secret, sa aj napriek snahe o dovolenku v kruhu najbližších, nevyhla pozornosti paparazzov a objektívov. Tridsaťdvaročnú blondínku zachytili zo všetkých možných uhlov, keď si užívala slnko, osviežujúcu vodu či pózovanie s kamarátmi pred objektívom.

Plavovláska je momentálne v centre pozornosti médií nielen kvôli svojej fyzickej forme (a tým pádom aj záberom, ktoré zvyčajne vďaka jej fyzickej kráse lákajú zástupcov bulvárnych médií). Dôvodom je aj vzťah s modelom Andresom Velencosom, o ktorom sa začalo hovoriť na jar tohto roka.

Topmodelka Candice Swanepoel na pláži Trancoso... Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
707222431 Topmodelka Candice Swanepoel na pláži Trancoso v Brazílii predvádzala svoje bezchybné krivky.

Španielsky model a herec, ktorý v minulosti tvoril pár so speváčkou Kylie Minogue, má byť novým životným partnerom topmodelky. Či však vo vzťahu pokračujú, alebo išlo len o krátky románik, jasné momentálne nie je. Brazíliu však Candice navštívila bez neho.

704844099 Čítajte viac Verešová, Pallová, Chomisteková či Rolins - veľký letný súboj kriviek v bikinách ovládol Instagram!

Kráska, ktorá patrila v minulosti medzi „anjelikov“ (Angels) značky Victoria's Secret, sa posledné roky popri mdelingu vrhla aj na vlastné aktivity spojené s módnym dizajnom. Swanepoel je vyznavačkou ekologického prístupu k móde a tak sa snaží prezentovať na svojich stránkach či v rámci biznisu len projekty, ktoré považuje za dostatočne ekologické, prípadne udržateľné. V minulosti tiež spolupracovala na línii ekologicky nezávadných šperkov.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pláž #bikiny #Candice Swanepoel #mall.tv

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...