Klumovej manžel celkom nahý? Toto je on, chváli sa rozšafná Heidi... potom sa vyzliekla ona!

Zvyčajne je to ona, kto je objektom na provokatívnych záberoch na sociálnych sieťach. Teraz však nemecká modelka a televízna hviezda Heidi Klum urobila prekvapivý krok.

16.07.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Hviezda televíznej šou Amerika má talent sa na svojom Instagram pochválila záberom zo spoločného leňošenia na slnku s manželom Tomom Kaulitzom. Na fotografii, ktorú zverejnila, vidieť člena formácie Tokio Hotel na slnečnom ležadle so zatvorenými očami lapajúc bronz. Čo zaujme najviac, je fakt, že Kaulitz je zjavne na zábere celkom nahý. Jeho intímne partie zakrýva len uterák. Samotná Heidi si jazykom oblizuje zuby a vidieť z nej len maličký kúsok.

Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz Čítajte viac VIDEO: Šance im nedávali, Heidi Klum s mladým manželom sú stále ako hrdličky!

Len pár hodín po zverejnení tejto fotografie však pridala slávna kráska novú – možno, aby si boli s manželom kvit. Tentoraz na nej pózuje poloobnažená ona sama, v červených plavkových nohavičkách a s kaderami plavých vlasov, ktoré jej zakrývajú nahé poprsie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

O tom, že štvornásobná mama a jedna z najznámejších nemeckých hviezd vo svete patrí medzi fanúšičky nudapláží, presvedčila už viackrát v minulosti. Paparazzovia blondínku mnohokrát zachytili na pláži hore bez a napríklad jej expartner, galerista Vito Schnabel sa s ňou opaľoval nahý veľmi pravidelne. Zdá sa, že podobnú priazeň voči filozofii FKK (teda kultúre obnaženého tela) prejavuje aj Kaulitz – o sedemnásť rokov mladší životný partner, s ktorým sa Nemka zosobášila v roku 2019.

Dvojica sa len nedávno vrátila z výletu v Taliansku, kde sa zúčastnili obaja na veľkolepej prehliadke značky Dolce & Gabbana a párty, ktorá trvala niekoľko dní. Klumovej najstaršia dcéra Leni pre talianske dizajnérske duo predvádzala.

Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu...
Televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii...
+11Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #nahota #Instagram #Heidi Klum #Tom Kaulitz

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...