To je teda párik! Fešák z telenovely napína svaly v plavkách, jeho sexy manželka... nádherná!

Čo je lepšie ako nechať sa sledovať paparazzmi na dovolenke a potom sa dočkať nejakej menej pôvabnej momentky v novinách či na internete? Predsa sa s fotoreportérmi dohodnúť. Tak ako to urobila argentínska hviezda a jej mexický manžel.

18.07.2022 00:00
Lola Ponce a Aarón Díaz Foto:
Manželský pár Lola Ponce a Aarón Díaz spoločne na dovolenke na talianskej Ischii.
debata

Speváčka a herečka Lola Ponce, ktorá je v rodnej Argentíne megastar aj vďaka početným rolám v telenovelách, sa už niekoľko dní nachádza v talianskej Ischii. Spoločnosť jej tam robí príťažlivý manžel – mexický herec Aaron Diáz – mimochodom rovnako model, spevák a tiež hrdina telenovelového žánru. Diáza určite dobre poznajú aj fanúšikovia tohto žánru na Slovensku – objavil sa napríklad v telenovele Teresa.

Televízna osobnosť Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz. Čítajte viac Klumovej manžel celkom nahý? Toto je on, chváli sa rozšafná Heidi... potom sa vyzliekla ona!

Dvojica sa zjavne rozhodla raziť cestu, že najlepšia reklama je tá dobre naplánovaná. Aj na dovolenke. Spoločne sa teda postavili pred objektív a zapózovali si v idylickom prostredí dovolenkového rezortu či napríklad na pobreží malebného prímorského zákutia.

zväčšiť Argentínska speváčka Lola Ponce predvádzala... Foto: EUGENIO BLASIO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
707855342 Argentínska speváčka Lola Ponce predvádzala svoje príťažlivé krivky.

Niet žiadnych pochýb o tom, že pohľad na túto manželskú dvojicu je pohladením pre oči. Príťažlivá speváčka, ktorá oslávila 43. narodeniny, je v špičkovej forme a na sérii záberov ju predviedla v dvojdielnych bikinách. Jej mužská polovička však rozhodne s fyzickou formou nezaostáva. Na Diazovi vidieť tvrdé roky tréningu a prísnej životosprávy, vďaka ktorej sa už niekoľko rokov živí ako model. A ako model aj pôsobí na záberoch, ktoré sa objavili oficiálne vo viacerých paparazzovských fotoagentúrach.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Diaz (@aarondiaz)

Ponce a Diáz sú manželmi už od roku 2015, majú dve dcérky Erin a Reginu. Spoločne sa im podarilo posilniť ešte viac svoju popularitu na latinsko-americkom trhu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOLA (@lolaponce)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #láska #bikiny #paparazzi #forma #manželia #Aaron Diaz #Lola Ponce

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...