Dcéra škandalózneho tabakového magnáta v bikinách? Všetky oči na ňu! ...ale starí rodičia nadšení nie sú

K pozornosti médií aj okolia ju predurčil rodinný pôvod, ale aj dary od matky prírody. Austrálska modelka Lucciana Beynon je magnet pláže.

21.07.2022 00:09
Lucciana Beynon Foto:
Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži Miami Beach predvádzala svoje príťažlivé krivky.
debata (1)

Sexy brunetka, ktorá sa pred pár dňami objavila na pláži v Miami, sa okamžite ocitla v hľadáčiku objektívov. Beynovovej popularitu podporil nedávny románik s jedným z účastníkov reality-šou Love Island. Pozornosť však mala už aj dávno pred ním.

Dvadsaťtriročná Lucciana totiž pochádza z rodiny tabakového kráľa Traversa „The Candymana“ Beynona a spoločne s bratom Valentinom patria k juhoamerickej, ale aj austtrálskej smotánke a do generácie populárnych slávnych dvadsiatnikov.

poriskova Čítajte viac Rozdiel, keď vás fotí v bikinách syn a kamarátka! Poriadny, vtipkuje Pořízková. Ale vyzerá úžasne!

Hoci v USA má popularita príťažlivej tmavovlásky obmedzený rozsah, je zjavné, že prehliadnuť ju veľmi nemožno. Dôvodom budú aj zvodné tvary a ukážkové obliny tejto mladej dámy, ktorá sa príležitostne živí (čo možno zabáva) modelingom.

Ako sa zdá zo sociálnych sietí, najdôležitejšími mužmi v živote mladej austrálsko-venezuelskej modelky sú jej tí pokrvne najbližší. Aj na Instagrame veľmi často zverejňuje zábery spoločne so svojím slávnym otcom, ktorý podnikal v tabakovom priemysle a tiež spoločne s bratom, ktorý sa tiež občas postaví pred objektív.

Modelka a influencerka Debbie St. Pierre na...
Topmodelka Izabel Goulart počas fotenia na...
+8Topmodelka Winnie Harlow na brazílskej pláži...

Práve vzťah s otcom však leží údajne aj v žáludku Beynonových vlastných rodičov, ktorí v minulosti dokonca kritizovali, aký neblahý vplyv má životný štýl ich syna na výchovu jeho dvoch detí a ich vlastných vnúčat. Travis Beynon totiž žije opulentne, obklopený často polonahými ženami, luxusnými automobilmi a na jednej veľkej párty. To sa však zjavne jeho deťom páči…

Modelka a influencerka Debbie St. Pierre na...
Topmodelka Izabel Goulart počas fotenia na...
+8Topmodelka Winnie Harlow na brazílskej pláži...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #modelka #Miami

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...