Sienna Miller predvádza na pláži TOP figúru a žiari ako slniečko! Dôvod? Žeby o 15 rokov mladší frajer...

O pôvaboch herečky Sienny Millerovej ani netreba diskutovať. Zdá sa však, že posledné týždne žiari ešte o niečo viac než zvyčajne. Láska robí divy.

25.07.2022 00:00
708933524 Foto:
Herečka Sienna Miller si užívala slnko na francúzskom pobreží.
debata

Americko-britskú hviezdu zachytili pred pár dňami objektívy paparazzov na pláži na juhu Francúzska. Štyridsaťročná hviezda viacerých filmových či televíznych projektov si užívala dovolenkovú atmosféru a horúce počasie v súkromí luxusného hotela vo francúzskom Antibes. A okrem nich tiež blízkosť tých najdôležitejších ľudí v jej živote.

Ana de Armas Čítajte viac Affleckova ex pár dní po jeho svadbe? Na premiére v Londýne, ešte krajšia než si ju pamätáte...

Okrem dcérky Marlowe, ktorej otcom je herec Tom Sturridge, sa v spoločnosti pôvabnej herečky objavil aj jej súčasný partner Oli Green. Sympatický brunet, ktorý je od štyridsaťročnej Millerovej mladší o pätnásť rokov, je podľa viacerých zdrojov z ich okolia dôvodom, prečo Sienna doslova žiari šťastím. „Sú naozaj veľmi zamilovaní. Ona má pocit, že stretla toho pravého. Je to naozaj veľká láska,“ komentoval nemenovaný zdroj pred časom.

zväčšiť Herečka Sienna Miller, jej partner Oli Green a... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Sienna Miller Herečka Sienna Miller, jej partner Oli Green a Millerovej dcéra Marlowe Sturridge spoločne na dovolenke vo Francúzsku.

Dvojica sa pritom pred pár týždňami objavila na jednom zo zápasov vo Wimbledone a už tam zaujali objektívy fotografov – v hľadisku sa totiž k sebe nežne túlili a Sienna si mnohokrát položila hlavu na partnerovo rameno či ho nežne pohladila po vlasoch alebo mu dala bozk.

Ondřej Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová Čítajte viac Brzobohatý s krásnou Danielou medzi ľuďmi: Ten úsmev vraví jasnou rečou - LÁSKA!

Zaujímavosťou pritom je, že na spomenutom zápase sa po boku dvojice objavil aj Millerovej bývalý partner a spomenutý otec jej dieťaťa – Tom Sturridge. Expartneri majú spolu veľmi dobrý priateľský vzťah a na Wimbledon si vyrazili spoločne s novými partnermi. Niet pochýb, že aj takéto vzťahy sú dôvodom na radosť a úsmev.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bikiny #Sienna Miller #Antibes #mall.tv #Oli Green

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....