Dokonalé telo? Sharon Stone si užíva (hore bez) svoju neperfektnosť a nemôže pôsobiť šťastnejšie

Vyretušované dokonalé telá na sociálnych sieťach? Našli by sa ich tam milióny, ale hollywoodska herečka Sharon Stone také neprezentuje. Aspoň nie na záberoch zo súkromia.

26.07.2022 10:08
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Jeden taký pridala hollywoodska hviezda a aktivistka len pred pár dňami. Zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje len v bikinových tanga nohavičkách a s uterákom prehodeným cez plecia a obnažené poprsie. „Vďačne neperfektná v takýto perfektný deň,“ napísala k fotografii, na ktorej sa so zaklonenou hlavou šťastne smeje a pôsobí naozaj šťastne a spokojne.

Sharon Stone Čítajte viac Večné mladá? Sharon Stone sa o to pokúša, nedeľňajšie Cannes si podmanila aj 'striptízom'

Šesťdesiatšty­riročná blondínka, ktorej kariéru kedysi raketovo vystrelilo účinkovanie v erotickom filme Základný inštinkt a spravilo z nej medzinárodný sexidol, sa hrdo priznáva k svojej celulitíde, pigmentovým škvrnám na koži či vráskam. Fotka vyvolala hotové nadšenie medzi mnohými kolegyňami z hereckej brandže či hviezdami modelingu.

Herečka a filantropka Sharon Stone v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sharon Stone Herečka a filantropka Sharon Stone v kreácii Dolce & Gabbana.

Jeden komentár dokonca pridala aj česká rodáčka a topmodelka Paulína Pořízková. „A ako bohyňa, smeje sa na nás smrteľníkov,“ zložila jej kompliment v záplave známych žien ako Whitney Cummings (komička) či Eva Cavalli (dizajnérka) a Ester Exposito (herečka zo seriálu Elita).

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Iba pred pár týždňami sa Sharon Stone zúčastnila aj na prehliadke módneho domu Dolce & Gabbana a jeho kolekcie haute couture, ktorá dvojica dizajnérov prezentovala na Sicílii. Na mieste sa objavila v spoločnosti legiend ako Helen Mirren či Mariah Carey a strhla na seba pozornosť v superluxusnej kreácii.

Popri podobných aktivitách pred objektívmi fotoaparátov a pod drobnohľadom záujmu médií si však herečka vraj najviac užíva práve chvíle súkromia a šťastia so svojimi najbližšími. Na sociálnej sieti sa nachádzajú napríklad aj zábery jej adoptívnych synov, ktorí zjavne svoju mamu zbožňujú.

VIDEO: Poznáte históriu dámskych plaviek? Pozrite sa s nami

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Sharon Stone #Instagram #šťastie #mall.tv

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....