Ukážková mamina Šeredová na pláži! S deťmi a milovaným partnerom, takto si užívajú leto

Žiť v krajine pri morskom pobreží má určite svoje veľké výhody. Napríklad aj také, že v lete to na dovolenku nemáte ďaleko. Využíva to aj česká rodáčka, modelka a bývalá účastníčka súťaže Miss Alena Šeredová, ktorá už roky žije v Taliansku.

28.07.2022 00:00
710170258 Foto:
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si užíva letnú dovolenku na pláži. Spoločnosť jej robili aj deti a jej partner - taliansky podnikateľ Alessandro Nasi.
debata (1)

Na jednej z talianskych pláži zachytili 44-ročnú rodáčku z Prahy objektívy paparazzov len pred pár dňami. Tmavovláska, ktorá sa po úspechu v súťaži krásy presunula do „veľkého sveta“ a urobila kariéru aj v Taliansku, si more a teplé počasie užívala s celou rodinou.

Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...

Po boku Šeredovej nechýbali jej tri ratolesti, dvojica synov, ktorých má s brankárom Gianluigim Buffonom, ale tiež dcérka Vivienne. Jej otcom je taliansky podnikateľ Alessandro Nasi, ktorý sa takisto celý čas zdržiaval po boku početnej rodiny a pôsobil ako ten najspokojnejší partner a otec. V jednom momente objímal Šeredovú a nežne jej dával bozk, v ďalšom sa venoval deťom, s ktorými sa hral v morských vlnách, aby potom s ďalšou rodinou, ktorá celebritnému páriku robila spoločnosť, prehodil pár slov.

2021 Pride of Britain Awards Čítajte viac Dokonalé telo? Sharon Stone si užíva (hore bez) svoju neperfektnosť a nemôže pôsobiť šťastnejšie

Alena Šeredová sa na pláži objavila v jednodielnych hnedých plavkách a pôsobila podobne ako jej partner – veľmi starostlivo a ako ukážková mama. V dávnejšom rozhovore, ktorý sa objavil na portáli Sedmicka.tyden­.cz, sa česká rodáčka vyznala zo svojej lásky k deťom. „Vždy som mala rada deti, vždy som si ich priala a teraz si to užívam dvojnásobne doma s mojou Vivinkou,“ uviedla modelka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Synovia Louis a David vraj svoju malú sestru zbožňujú a občas jej dokážu aj dohovoriť, aby rodičov nehnevala. „Najstarší Louis, ktorý má rád poriadok a pravidlá ako ja, jej vždy hovorí: Nehnevaj mamičku, lebo uvidíš. Myslím si, že chalani už dokážu poznať, kde sú hranice,“ komentovala v rozhovore.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #dovolenka #rodina #plavky #Alena Šeredová #mall.tv #Alessandro Nasi

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....