Pamätáte si mrchu z Melrose Place? Na krku 60-ka, výstrih po pupok a telo... v elastickom overale!

Azda najväčšiu slávu jej koncom 90-tych rokov prinieslo účinkovanie v seriáli Melrose Place, potom jej popularita zažila obrodenie vďaka ochote nechať sa snímať kamerami v kontroverznej reality-šou. Lisa Rinna si slávu užíva aj dnes.

29.07.2022 00:00
Lisa Rinna Foto:
Herečka Lisa Rinna na návšteve zábavnej talk-šou Watch What Happens Live With Andy Cohen v New Yorku.
debata

Americká herečka a hrdinka televízneho projektu Skutočné paničky z Beverly Hills sa len nedávno objavila v New Yorku na návšteve v talk-šou moderátora Andyho Cohena. Jej príchod a prítomnosť unikli len málokomu a treba tiež zdôrazniť, že sa o to celkom zámerne postarala samotná Rinna.

Dvojnásobná mama, ktorej dve dcéry Amelia a Delilah si už tiež vybojovali vlastný dielik popularity, dorazila do newyorských štúdií v kvetinovom overale z dielne Saint Laurent. Elastický materiál zvýraznil jej štíhlu figúru, pričom hlboký výstrih zase odhalil silikónmi vylepšené poprsie. Rinna, ktorá 11. júla oslávila 59. narodeniny, sa dozdobila ešte slnečnými okuliarmi.

Lisa Rinna a Harry Hamlin na premiére novej... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
NY Premiere of "The Hot Zone: Anthrax" Lisa Rinna a Harry Hamlin na premiére novej série The Hot Zone.

Podobný styling by asi veľmi dlho zvažovala nejedna rovesníčka americkej herečky a rodáčky z Kalifornie. Rinna však nikdy nemala problém prezentovať svoj opulentný a odvážny štýl a pritiahnuť aj vďaka nemu pozornosť k vlastnej osobe. Platilo to vizuálne, ale aj odhaľovaním a zdieľaním súkromia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Rinna (@lisarinna)

Už od počiatkov svojej kariéry, ktorú okrem úlohy v Melrose Place definovali napríklad aj projekty ako Dni nášho žitia, nemala problém s verejným záujmom a veľmi ochotne sa delila o detaily z vlastného života. Konieckoncov, aj jej manželstvo s hercom Harrym Hamlinom (hrdinom z legendárneho filmu Súboj titanov) sa stalo objektom reality-šou, aby sa následne Rinna predstavila ako jedna z najvýraznejších členiek spomenutej televíznej šou o „skutočných paničkách“.

Ako veľmi skutočné je to, čo sa odohráva pred kamerami, môžeme len tipovať. Jedno však je isté, Lisa Rinna skutočne túži po tom, aby ju objektívy aj médiá ako také milovali.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #Saint Laurent #šesťdesiatnička #štýl #Lisa Rinna #mall.tv

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...