Niet divu, že sa tak usmieva: Longoria v mikro šortkách v uliciach - táto dáma vyzerá zúfalo dobre!

Len nedávno ju objektívy paparazzov zachytili na španielskej pláži a mnohí čitatelia internetových portálov či sledovatelia sociálnych sietí nezostali voči týmto záberom "chladní". Americká herečka Eva Longoria nadchla svojou formou a príťažlivým zjavom.

09.08.2022 00:00
Eva Longoria Foto:
Herečka a producentka Eva Longoria pri odchode z reštaurácie Catch Steak v západnom Hollywoode.
debata

Zdá sa, že v tomto trende pokračuje kráska s latinskoamerickou krvou v žilách aj po návrate do rodnej Ameriky. Tam sa len pred pár dňami objavila 47-ročná Longoria na jednom z hollywoodskych bulvárov. Pôvabnú hviezdu zachytili objektívy cestou z obľúbenej reštaurácie, pričom Longoria mala na sebe trendovú kombináciu šortiek a saka v rovnakej farbe. Pod sako si obliekla kratší top, ktorý čiastočne odhaľoval bruško.

Eva Longoria Čítajte viac Vek jej len prospieva! Longoria v bikinách má figúru hodnú Bond-girl, dajte jej rolu

Aj vďaka takejto odevnej kombinácii sa však nedalo prehliadnuť to, čo už asi všetci dobre vedia – bývalá hviezda seriálu Zúfalé manželky vyzerá naozaj vynikajúco. Kráčajúc ulicou pred záplavou blýskajúcich objektívov nestratila úsmev z tváre a hrdo sa niesla až do pristaveného automobilu.

Herečka Eva Longoria predvádza sexy krivky v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 amfAR Arrivals Herečka Eva Longoria predvádza sexy krivky v sexy šatách.

Eva Longoria už takmer dve dekády patrí medzi miláčikov televíznych divákov a vďaka svojim fyzickým pôvabom aj medzi vzory a idoly – pre ženy, ale určite aj pre pánov. Počas svojej kariéry síce vždy vyzerala výborne, ale zdá sa, že v jej prípade platí, že čím staršia, tým krajšia. Možno za tým všetkým stojí dobrý tréner, možno pevná disciplína, bez ktorej sa v Hollywoode človek nezaobíde. Celkom pravdepodobné však je aj to, že dôvodom môže byť spokojnosť v živote.

Video

VIDEO: Eva Longoria vyrazila na večeru.

Zdroj: Bacgrid USA / Profimedia

Longoria, ktorá sa v roku 2016 tretíkrát vydala (za televízneho mogula Josého Bastona) a o dva roky neskôr sa stala matkou, totiž posledné roky vyzerá predovšetkým šťastne. A to je asi ten najlepší recept na mladistvé vyžarovanie a ukážkovú formu.

Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Herečka a ambasádorka kozmetického sponzora Eva...
+5Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Eva Longoria #forma #hviezdy po rokoch

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...