Mexická kráska Gonzalez v bikinách so vzorom šelmy... ale čo smútok v tvári, chýba jej Aquaman?

Patrí medzi najkrajšie ženy sveta, ale v súkromí to rozhodne nie je o dokonalom šťastí na dlhé roky. Mexická kráska vraj zažíva problémy aj v ostatnom vzťahu.

10.08.2022 00:00
Eiza Gonzalez Foto:
Herečka Eiza Gonzalez prichytená na dovolenke neďaleko pobrežia Sardínie. Žeby bolo dôvodom jej zachmúrenej tváre, že je sama?
debata (2)

Herečku Eizu Gonzalezovú zachytili objektívy paparazzov neďaleko pobrežia Sardínie, kde sa vybrala v spoločnosti skupinky kamarátov na väčšom luxusnom motorovom člne vychutnávať si morskú vodu a slnko.

Mexická rodáčka, ktorá sa naposledy objavila v akčnom hite Sanitka a ktorú si diváci môžu pamätať aj zo snímok Bloodshot či Baby Driver, mala na sebe dvojdielne plavky so zvieracím vzorom. Tvár si chránila slnečnými okuliarmi a po palube sa prechádzala v tenučkom plážovom kimone. Hoci vďaka paparazzom môže celý svet obdivovať príťažlivé krivky americko-mexickej hviezdy, zachytili tiež jednu vec – zachmúrený a zamyslený výraz tváre. Eiza jednoducho na fotkách pôsobila smutne a zdalo sa, že by radšej bola niekde inde.

zväčšiť Mexicko-americká herečka Eiza Gonzalez prišla... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Eiza Gonzalez Mexicko-americká herečka Eiza Gonzalez prišla na premiéru v kreácii Fendi Haute Couture.

Samozrejme, môžeme sa len dohadovať, čo bolo dôvodom, alebo čo išlo len o chvíľkové zamyslenie sa (ktoré sa náhodou podarilo cvaknúť bulvárnym reportérom). Nie je však nemiestne pýtať sa, či dôvodom nemôžu byť aj „srdcové problémy“. Gonzalezovej posledným partnerom mal byť americký herec a surfer Jason Momoa, ktorého svet pozná najmä ako Aquamana. Ten po rozchode s dlhoročnou partnerkou Lisou Bonetovou skončil práve v náručí svojej mexickej kolegyne.

momoa Čítajte viac Nádherná Mexičanka má byť novou láskou Aquamana - Jasona Momoa! Fakt vás očarí

Dvojica sa mala po pár mesiacoch randenia rozísť, aby sa ich cesty znovu zišli – napísalo niekoľko amerických médií. Dôvodom vraj bolo, že si uvedomili, ako dobre si rozumejú. Faktom však je, že Eiza sa na európskej dovolenke objavila bez Momou.

Herečka Eiza Gonzalez predviedla na premiére...
Herečka Eiza Gonzalez na návšteve Paríža pri...
+7Herečka Eiza Gonzalez a jej kolega Yahya...

Herečka má pritom pomerne pestrý zoznam svojich bývalých partnerov. Ani s jedným to nevyšlo. V minulosti randila napríklad s hercom Timothee Chalametom, dídžejmi Calvinom Harrisom a Cotronom, ale tiež napríklad s hercami Liamom Hemsworthom a Joshom Duhamelom. Jej posledným partnerom – pred stretnutím s Aquamanom – bol hráč lakrosu Paul Rabil.

Video

VIDEO: Tento fešný párik je už minulosťou, Gonzalez a Rabil sa rozišli

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #láska #smútok #bikiny #paparazzi #Eiza Gonzáles

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...