Aha, bikiny Barbie! Margot Robbie si užíva zaslúžený oddych, na jachte predvádza špičkovú formu

Po týždňoch správ o tom, čo nového sa deje v zákulisí nakrúcania filmu Barbie, sa snímka dočkala svojej poslednej klapky. Jej hlavná hrdinka Margot Robbie tak mohla konečne vyraziť na zaslúženú dovolenku.

11.08.2022 00:00
Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley Foto:
Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley na dovolenke neďaleko španielskeho ostrova Formentera.
debata

Plavovláska, ktorá stvárňuje v snímke Grety Gerwigovej legendárnu bábiku a po boku hviezd ako Ryan Gosling či Simu Liu rozohráva príbeh z imaginárneho sveta Barbie World, sa vybrala do španielskych vôd. Nebola sama. Po jej boku nechýbal manžel Tom Ackerley, ktorý mimochodom tiež s Margot film o bábike Barbie spoluprodukoval. Dvojicu však doplnilo niekoľko ďalších priateľov, medzi nimi napríklad aj herec Rami Malek, ktorý vzal zase dovolenkovať svoju partnerku Lucy Boyntonovú.

Herečka Margot Robbie skáče v spoločnosti...
Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley...
Herečka Margot Robbie a jej manžel Tom Ackerley...

Späť však k hollywoodskej kráske a talentovanej Robbieovej. Fotografie paparazzov zachytili hrdinku hitov ako Ja, Tonya či Vlk z Wall Street v prúžkovaných dvojdielnych bikinách. O tom, že má špičkovú formu, azda netreba pochybovať. V tom jej konieckoncov pomáhajú aj role vo filmoch ako Barbie či Sebevražedný oddiel, kde musí byť v špičkovom fyzickom stave pre náročné scény (alebo jednoducho len kvôli vzhľadu postavy).

Herečka Margot Robbie a herec Ryan Gosling ako... Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Margot Robbie a herec Ryan Gosling Herečka Margot Robbie a herec Ryan Gosling ako Barbie a Ken pri nakrúcaní nového filmu Barbie.

Zahanbiť sa však nedá ani Robbieovej mužská polovička – manžel Tom sa zjavne venuje posilňovaniu a dvojica si spoločne užíva napríklad aj také bláznivosti ako skoky z prenajatej jachty do vody či potápanie sa.

Herečka Margot Robbie. Foto: SHUTTERSTOCK
Herečka Margot Robbie Herečka Margot Robbie.

Po dovolenke čaká Robbieovú niekoľko ďalších profesionálnych aktivít. Už teraz je však jasné, že patrí medzi najobsadzovanejšie a zároveň aj najlepšie platené herečky Hollywoodu. Ako napísal portál New York Post, za úlohu bábiky v novom filme mala získať honorár 12,5 milióna dolárov. To ju v aktuálnom rebríčku najlepšie platených ženských hereckých hviezd posunulo na prvé miesto. Len pre porovnanie, herec Tom Cruise si údajne za druhý film Top Gun zarobil rovných 100 miliónov.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #forma #manžel #Margot Robbie #Barbie #Tom Ackerley

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...