Manželka speváka megahitu Despacito na Mykonose? On láka fanúšikov, ona paparazzov a pohľady okolia

Sú spolu už osem rokov a patria medzi stabilné páry hudobnej brandže. A tiež medzi príťažlivé páry. Na dovolenke na Mykonose o tom nebolo pochýb.

14.08.2022 00:00
Luis Fonsi (v strede) a jeho manželka Agueda López Foto:
Portorikánsky spevák Luis Fonsi (v strede) a jeho manželka Agueda López si užívajú dovolenku na súkromnej pláži ostrova Mykonos. A bez odmietania pózujú aj s fanúšikmi.
debata

Spevák Luis Fonsi, rodák z Portorika, ktorý ja autorom a interpretom jedného z najväčších hitov 21. storočia – skladby Despacito, sa objavil v uplynulých dňoch na pláži gréckeho ostrova Mykonos. Nebol sám, po jeho boku totiž nechýbala jeho pôvabná polovička – manželka Aguéda Lopez.

Španielska rodáčka, ktorá sa živila v minulosti aj ako modelka, už mnohokrát na spoločenských akciách či vyhlasovaniach hudobných cien presvedčila, že patrí medzi mimoriadne príťažlivé dámy. Zábery z pláže naznačujú, že ani tam to nie je inak.

zväčšiť Španielka Agueda López, manželka speváčka Luisa... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Agueda López Španielka Agueda López, manželka speváčka Luisa Fonsiho na pláži ostrova Mykonos.

Dvojnásobná mama, štyridsiatnička Lopez sa predvádzala v dvojdielnych plavkách, ktoré nechali vyniknúť jej ženské krivky, ale aj štíhle bruško a udržiavanú figúru. Jej slávnejší manžel si vystačil s pestrofarebnou kombináciou šortiek a havajskej košele. A celý čas nestrácal úsmev z tváre. Ani v momente, keď si prítomnosť slávneho páru všimli ďalší návštevníci a mnohí z nich sa pristavili so žiadosťou o spoločnú fotografiu či autogram.

Spevák Luis Fonsi a jeho príťažlivé garde... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Spevák Luis Fonsi a jeho príťažlivé garde Agueda Lopez. Spevák Luis Fonsi a jeho príťažlivé garde Agueda Lopez.

Fonsi, rodák z portorikánskeho San Juanu, sa od hitu Despacito s úspechom drží na vrchole svojej popularity. Dodnes sa mu však enormný celosvetový úspech pesničky, ktorú s ním vytvoril aj raper Daddy Yankee, nepodarilo zopakovať.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Niet však pochýb o tom, že z jej slávy dokáže ťažiť ešte niekoľko rokov po jej triumfe v hitparádach. Skladba samotná sa totiž v letnom čase hráva so železnou pravidelnosťou každé leto. Fonsi zase nemá núdzu o vystúpenia, ale aj televízne projekty. Naposledy bol napríklad porotcom v speváckej šou Voice Španielsko.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #manželka #sexi #krivky #Mykonos #Luis Fonsi

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...