Táto francúzska kráska rozpálila celú pláž! Keď vyliezla z vody, hlavy sa otáčali iba jedným smerom...

Niežeby pláž v Miami nebola plná krásnych žien, ale niektoré z nich predsa len zažiaria o kúsok viac. Ak sú okolo objektívy, je to vlastne pochopiteľné.

19.08.2022 00:00
Tao Wickrath Foto:
Francúzska modelka Tao Wickrath vyzerala ukážkovo na pláži Miami Beach. Takto sa predvádzala pred objektívmi fotografov, ktorí na ňu striehli na pobreží.
debata

To platilo aj v prípade francúzskej krásky menom Tao Wickrath – modelky, ktorá sa pred pár dňami objavila na pobreží neďaleko Miami a pozornosť na seba strhla takmer okamžite. Dlhonohá tmavovláska v dvojdielnych oranžových plavkách síce vychádzala z mora, kde sa bola ochladiť – no jej cesta smerom k ležadlu, kde oddychovala aj s kamarátmi, vyzerala skoro ako profesionálne fotenie.

Francúzska modelka Tao Wickrath vyzerala...
Tao Wickrath na pláži v slnečnom Miami.
Francúzska modelka Tao Wickrath vyzerala...

Pózy, dokonale tvarované krivky, pevné držanie tela aj pohľady do objektívu paparazzov, ktorí sa zjavne dostali k francúzskej modelke celkom blízko – pre nezainteresovaných pozorovateľov musela byť situácia minimálne taká zaujímavá ako prítomnosť krásnej dámy.

Wickrath, ktorú v Amerike reprezentuje agentúra Wilhelmina Models, si pritom zjavne užívala pozornosť, ktorú jej objektívy, ale aj okolie venovali. Preraziť dnes v modelingovom svete nie je jednoduché – no dobrou správou pre krásky z celého sveta je fakt, že aj vďaka sociálnym médiám je možné budovať si kariéru aj popularitu po celom svete aj bez veľkých kampaní. Tie potom zvyčajne prídu ako dôsledok sledovanosti.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

Na Slovensku medzi najsledovanejšie modelky patrí Trenčanka Michaela Kocianová, ktorá ako jediná Slovenka v minulosti pracovala pre značku Victoria's Secret, no jej krásu s obľubou vyhľadávali aj dizajnéri ako John Galliano či Vivienne Westwood. Aj jej zábery z pláže často berú dych. Jeden z tých posledných, ktorý zverejnila len pred pár dňami je celkom dobrým príkladom…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #modelka #Miami #sexy #Tao Wickrath

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...