Demi Moore si na bikiny trúfne aj 19 rokov po kultovej scéne z Charlieho anjelov! Zmenila sa? Hádajte...

Ktohovie, či si uvedomuje svoj vek a odrátava dni do dovŕšenia okrúhleho jubilea. S najväčšou pravdepodobnosťou nie. Keď sa pozriete na herečku Demi Mooreovú v bikinách, pochopíte, prečo...

19.08.2022 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Americká hviezda, hrdinka hitov ako Duch či Charlieho anjeli, si užíva leto ako mnoho z nás – na letnej dovolenke. Záber jedného z jej letných dní, stráveného na motorovom člne pri malebnom skalnatom pobreží, zverejnila aj na sociálnej sieti. Samozrejme, nebola to len príroda a prímorská destinácia, čo zaujalo. V prípade Mooreovej je to aj jej forma.

demi moore koláž Čítajte viac Keď ženy starnú, nemajú mať dlhé vlasy? Kto to povedal, pýta sa Moore. Výstrelky má za sebou, meniť sa už nechce

Päťdesiatdeväťročná herečka, ktorá 11. novembra tohto roka oslávi okrúhlu šesťdesiatku, totiž naozaj vyzerá výborne. Na zábere pózuje v ružových dvojdielnych bikinách a podľa niektorých komentátorov na Instagrame vyzerá rovnako ako keď pred bezmála dvadsiatimi rokmi nakrúcala film Charlieho anjeli a v rámci neho natočila aj kultovú scénu v plavkách.

Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na... Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm Herečka Demi Moore a šéfkuchár Daniel Humm na zápase turnaja French Open boli v hľadisku "prítomní" viac jeden pre druhého ako pre dianie na tenisovom kurte.

Iba nedávno sa pritom hviezda a mama troch dcér rozhovorila aj na tému starnutia a prekvapila možno niektorých svojich fanúšikov. Uviedla totiž, že jej dlhá čierna hriva je dôsledkom toho, ako kedysi niekto kritizoval zrelé ženy.

„Pamätám si, že niekto povedal o ženách, že keď starnú, nemali by mať už dlhé vlasy. A to nejako vo mne zostalo. Akože, kto také niečo povedal? Vtedy som si hovorila, prečo preboha nie, veď ak ďalej rastú a sú zdravé, prečo by sme ich nemohli mať dlhé. Nemám rada pravidlá, ktoré nemajú žiaden reálny základ alebo zmysel,“ vysvetlila Moore, ktorá je už niekoľko mesiacov opäť vo vzťahu.

Jej partnerom je šéfkuchár Daniel Humm. Dvojica sa spoločne objavila aj na tenisovom turnaji French Open.

Video

VIDEO: Demi Moore si v roku 2021 užívala leto na Mykonose.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #účes #Demi Moore #forma

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...