Má 54 a sociálne siete bombarduje šteklivými zábermi! Plavčíčke z Baywatch už pár vymazali, vrátila sa aj s odkazom

Dva roky patrila do zostavy jedného z najsledovanejších televíznych seriálov - Baywatchu. Herečka a modelka Donna D'Errico aj po bezmála štvrťstoročí predvádza krivky ako kedysi. Ba dokonca ešte provokatívnejšie.

23.08.2022 00:00
Donna D´Errico Foto:
Herečka a modelka Donna D´Errico na premiére projektu Frank & Penelope v Los Angeles.
debata

Americká herečka, ktorá má podľa dátumu narodenia neuveriteľných 54 rokov (slovko neuveriteľné podmieňujeme jej výzorom), sa nedávno znovu prezentovala v poriadne šteklivých podobách na sociálnych sieťach. Ba čo viac, niekoľko jej záberov pribudlo aj na platforme OnlyFans.com, ktorá je vnímaná u širšej verejnosti ako platforma na šírenie predovšetkým erotického obsahu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Donna D'Errico (@donnaderrico)

V prípade Donny D'Errico platí, že kedysi toho (ako modelka v Playboyi) ukázala omnoho viac. Fotografie, na ktorých pózuje v miniatúrnej bielizni a predvádza vylepšené, no aj tréningom udržiavané telo, sa však bez pozornosti nezaobišli. O tú sa konieckoncov postarala aj samotná aktérka a to keď pred pár dňami pridala (tentoraz) na Instagrame ďalšie sexi fotografie. D'Errico sa totiž zároveň posťažovala na vedenie sociálnej siete Instagram za zmazenie niektorých jej predchádzajúcich postov.

Tao Wickrath Čítajte viac Táto francúzska kráska rozpálila celú pláž! Keď vyliezla z vody, hlavy sa otáčali iba jedným smerom...

"Instagram vymazal môj príspevok, pretože sa naň sťažovalo príliš veľa ľudí, ktorí môj odkaz označovali ako podnecovanie prostitúcie. Áno, to je fakt vec, na ktorú sa všetci tí veční sťažovatelia sťažovali a preto vymazali moju fotku. Pokúšam sa na tom nesmiať! Skúsim to znova s ​​týmto novým obrázkom, ktorý ukazuje, čo mi môžu pobozkať. Ak ma znova cenzurujú, naozaj už nebudem vedieť, čo povedať,“ napísala 54-ročná D'Errico pod záber.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Donna D'Errico (@donnaderrico)

Kedysi blondínka z pláže v červených plavkách je momentálne už nejaký čas tmavovláskou. Zdá sa však, že so svojím imidžom je spokojná. A so svojím telom tiež. Konieckoncov, toho sa týkal aj komentár a fotografia, ktoré jej mal Instagram pred pár dňami vymazať.

Američanka vtedy napísala, že miluje nosiť spodnú bielizeň a nerobí tak pre žiadneho chlapa, ale len sama pre seba. „Muži mi skladajú komplimenty a ja si to užívam. Nechajte ma žiť. Keď budem mať osemdesiat, pozriem sa späť a budem šťastná, že som to robila, kým som bola sexy,“ odkázala D'Errico.

VIDEO: Poznáte históriu dámskych plaviek? Pozrite sa s nami

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Instagram #bielizeň #pózovanie #sexy #fotky #Donna D'Errico #vymazanie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...