Svaly ako z ocele, krivky v bikinách očarujúce! Ora si užila pláž v Riu, potom tisícky očí upretých jej smerom

Čakalo ju vystúpenie pred desaťtisíckami ľudí. Speváčka Rita Ora však namiesto skúšok trávila čas na pláži s kamarátmi.

14.09.2022 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora si užívala pláže brazílskeho mesta Rio de Janeiro a predvádzala svoje vyšportované a pevné svaly na zvodnom tele.
debata

Britská hudobná hviezda počas víkendu vystúpila na slávnom festivale Rock in Rio, ktorý každoročne navštívia státisíce domácich aj turistov. V nedeľňajšom programe bola hlavnou hviezdou, jej koncert sa konal už za tmy a podľa fanúšikov, ale aj prítomných 31-ročná umelkyňa nesklamala.

Vanessa Kirby Čítajte viac Boli nádherné, boli zvodné, nežné aj sexi - skrátka festivalové krásky za milión: Toto je 21 TOP šiat z Benátok

Prekvapením však určite bolo, ako ľahko vlastne zvláda Rita Ora náročnú šou a vystúpenie, počas ktorého odspieva viac ako desiatku skladieb – bez toho, aby sa príliš venovala skúšaniu. Paparazzovia v Brazílii totiž speváčku zachytili v rovnaký deň, ako sa konal koncert, priamo na jednej z pláži Rio de Janeiro. Ora sa tam vybrala aj v spoločnosti skupinky kamarátov. Samozrejme, pozornosť na seba strhávala najmä ona.

Speváčka Rita Ora na brazílskej pláži...
Speváčka Rita Ora si užívala pláže brazílskeho...
+2Speváčka Rita Ora si užívala pláže brazílskeho...

Speváčku zachytili v dvojdielnych modrých bikinách, ktoré zvýrazňovali speváčkino vyšportované telo. Ora sa posledné mesiace veľmi dôsledne venovala tréningom a vypracovala svoju formu naozaj na maximum. To jej nepochybne pomáha pri vystúpeniach na pódiu, ktoré sú často veľmi energické a plné tanca. V speve je to však prirodzený talent, zdá sa.

Heidi Klum Čítajte viac Heidi, si to naozaj ty? Slávna Nemka na párty v New Yorku prekvapila, kam zmizli krivky?

Rita Ora sa vraj pred pár týždňami vydala za režiséra Taiku Waititiho, ktorý je známy ako tvorca marveloviek o Thorovi, ale tiež ako autor scenára a režisér snímky Králiček JoJo. Dvojica si údajne povedala áno počas veľmi intímneho a komorného obradu len v spoločnosti tých najbližších. To je, aj vzhľadom na to, ako sa často britská hviezda medializuje, celkom prekvapením. Niektoré veci si však človek túži nechať naozaj len pre seba…

VIDEO: Poznáte históriu dámskych plaviek? Pozrite sa s nami

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Rio de Janeiro #Rita Ora #forma

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...