Pár týždňov sú manželia, niektoré veci sa však nemenia! Zábery z pláže opäť ukázali sexy nevestu

Začiatkom tohto mesiaca si povedali áno. Mladomanželia Jordana Brewster a Mason Morfit si však svoje medové týždne užívajú neďaleko domova.

28.09.2022 00:00
Jordana Brewster a jej manžel Mason Morfit Foto:
Herečka Jordana Brewster a jej manžel Mason Morfit si spoločne užívali na pláži v Kalifornii neďaleko ich luxusnej vily v Carpinterii.
debata

Nasvedčujú tomu aspoň zábery, ktoré zhotovili pred pár dňami paparazzovia v Kalifornii. Práve na jednej z tamojších pláži zachytili aj čerstvých mladomanželov – pôvabnú herečku Brewsterovú, ktorú svet pozná najmä zo ságy Rýchlo a zbesilo, a jej muža – technologického guru a CEO Masona Morfita.

Dvojica pláž miluje, čo potvrdili už mnohokrát pred septembrovou svadbou – na pláži ich vídať často, aj v spoločnosti ich štvornohého miláčika, labradúdla, o ktorého sa starajú spoločne.

zväčšiť Štyridsaťdvaročná Jordana Brewster predviedla... Foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jordana Brewster Štyridsaťdvaročná Jordana Brewster predviedla na pláži ukážkovú formu.

Prítomnosť manželov na pláži je zároveň príležitosťou obdivovať najmä nežnejšiu polovičku dvojice. Štyridsaťdvaročná Jordana, ktorá má z predchádzajúceho manželstva dvoch synov, je v ukážkovej forme a udržiava si ju bez akéhokoľvek „zaváhania“.

Speváčka Rita Ora si užívala pláže brazílskeho...
Fitness trénerka a modelka Brooke Burke...
+7Speváčka Rita Ora na brazílskej pláži...

Počas uplynulého víkendu na pláži v Kalifornii ju objektívy zachytili v dvojdielnych bielych bikinách s bodkovaným vzorom a s plážovým klobúkom, ktorý ju chránil pred slnkom. Krásna herečka predviedla vyformované svalstvo aj pevné bruško. Tréning je pre ňu vraj nutnosťou nielen pre udržiavanie sa vo forme, ale aj kvôli hereckým príležitostiam. Hoci v ságe a Rýchlo a zbesilo nepatrí k členom hereckého osadenstva a najväčším počtom akčných scén, rada vraj drží krok so svojimi „akčnejšími“ kolegami.

Jordana Brewster a podnikateľ Mason Morfit Čítajte viac Kráska z Rýchlo a zbesilo sa vydala, bola nádherná! A prekvapenie od manžela... dojímavá spomienka na mŕtveho kolegu

V najnovšom filme pod názvom Fast X, ktorý sa stále nakrúca, by sa mal objaviť ako nová posila herec Jason Momoa. Ten však stvárni hlavného zloducha a vraj sa bude na čo tešiť. Toto o svojej postave povedal samotný Momoa na nedávnej premiére seriálu See.

VIDEO: Toto sú najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #mladomanželia #Jordana Brewster #Mason Morfit

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...