Rozlúčka s kúpacou sezónou? Zamávajte najsexi krivkám v Las Vegas, patria tejto dáme

Hoci v niektorých častiach planéty sú teploty stále ako stvorené na kúpanie, v americkom Las Vegas sa už s "kúpacou" sezónou rozlúčili. A spravili tak v poriadne príťažlivom štýle.

13.10.2022 00:00
Tao Wickrath Foto:
Francúzska modelka Tao Wickrath na streche Resorts World v Las Vegas, kde sa nachádza bazén, ktorý s obľubou využívajú návštevníci. Kráska sa tam prišla rozlúčiť s kúpacou sezónou.
debata

Do priestorov jedného z obľúbených rezortových hotelov v meste hriechu, na streche ktorého sa nachádza vodný svet a nekonečný bazén, si majitelia pred pár dňami pozvali francúzsku modelku Tao Wickrathovú. Dôvod bol asi celkom zjavný – prilákať pozornosť hostí, ale aj médií. Kráske sa misiu splniť podarilo.

Ivanka Trump Čítajte viac Ivanka Trump šla do bikín! Len kúsok červenej látky a pohľad, ktorému neodoláte

Pohľad na Wickrathovú v dvojdielnych bikinách je naozaj pastvou pre oči a modelka si je toho dobre vedomá. Príťažlivé krivky predvádza opakovane a relatívne často. Keď sa pred pár mesiacmi objavila na pláži v Miami, tiež patrila medzi absolútne magnety pláže.

zväčšiť Francúzska modelka Tao Wickrath na streche... Foto: Profimedia
Tao Wickrath Francúzska modelka Tao Wickrath na streche Resorts World v Las Vegas, kde sa nachádza bazén, ktorý s obľubou využívajú návštevníci. Kráska sa tam prišla rozlúčiť s kúpacou sezónou.

Tao, ktorú bez ostychu možno označiť za jednu z najsexi krások súčasnej éry digitálneho a influencerského modelingu, je pritom aj duchovne založenou dámou. Dôkazom môže byť aspoň jej Instagram, na ktorom sa predstavuje slovami: „Bez boha niet mieru. Spoznaj boha a spoznáš mier.“

Speváčka Rita Ora si užívala pláže brazílskeho...
Fitness trénerka a modelka Brooke Burke...
+7Speváčka Rita Ora na brazílskej pláži...

Nie sme si úplne istí, či dané slová korešpondujú s prevažne zvodnými a mierne provokatívnymi zábermi na modelkinom konte na Instagrame – ale jedno je isté, v zmysle fyzickej krásy vyzerá Tao priam božsky. Tak už len nájsť ten mier!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MODEL (@taowickrath)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MODEL (@taowickrath)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MODEL (@taowickrath)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikini #Las Vegas #Tao Wickrath

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...