To má byť jazykové okienko, Alessandra? Brazílska kráska sa vrhla na milenca, vášnivé bozky pred objektívmi!

Ktohovie, či to spôsobila halloweenska nálada alebo fakt, že sa vlastne pod maskou človek tak trochu mení na iný charakter, no brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio poriadne prekvapila.

01.11.2022 00:00
Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee Foto:
Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee spoločne na CARN*EVIL Halloween Party. Ambrosio bola spoluhostiteľkou.
debata

Keď sa 41-ročná mama dvoch dcér a úspešná podnikateľka objavila počas víkendu na halloweenskej párty, nechýbal po jej boku ani partner Richard Lee.

Model, s ktorým sa niekdajšia superhviezda prehliadok Victoria's Secret stretáva už viac ako rok, je zvyčajne po jej boku veľmi decentný. Hoci v minulosti už paparazzi zhotovili niekoľko momentiek, kde sa partneri bozkávajú či objímajú, výsledok vždy pôsobil relatívne „neškodne“ – skrátka ako pusa, pri ktorej viete, že vás snímajú objektívy.

zväčšiť Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej partner... Foto: Profimedia
Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej partner Richard Lee spoločne na Halloween Party. Ambrosio bola spoluhostiteľkou.

To však partneri veľmi dobre vedeli aj počas uplynulého víkendu a tak ich nálada na akcii pod názvom CARN*EVIL Halloween Party musela vyvolať celkom rozruch. Oblečení v kostýmoch a s efektným maskovacím líčením sa Alessandra aj Richard správali ako „nadržaní“ milenci.

Pred objektívmi na červenom koberci si vymenili niekoľko jazýčkových bozkov – azda, aby nikto nepochyboval o tom, že medzi nimi panuje naozaj vášnivý vzťah. Ambrosio bola zároveň spoluhostiteľkou večierka, ktorý prilákal aj množstvo ďalších celebrít.

Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Čítajte viac Megan Fox ako silikónová Pamela, raper Diddy ako dokonalý Joker, ale na Kardashianku nemá nik!

Bola to však práve ona, komu sa kostým aj líčenie a úprava vydarili azda najviac. V Los Angeles sa počas uplynulého víkendu konali aj ďalšie párty, na ktorých sa známe osobnosti navliekli do kostýmov či dokonca ochotne posadili do kresiel maskérov a nechali sa hodiny upravovať do želanej podoby. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun...
Herec Josh Duhamel a jeho manželka Audra Mari...
+11Boháčka Paris Hilton a jej manžel Carter Reum...

VIDEO: Robert a Carmen Geissenovci – ťažký život milionárov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alessandra Ambrosio #Halloween #Richard Lee

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...