Sexy bielizeň, odvážne pózy, pre divadlo všetko! Herečka Konečná sa vyzliekla pre pánsky magazín

Rovnú päťdesiatku ešte v januári tohto roka oslávila slovenská herečka Vanda Károlyi Konečná. Ani to však nebola prekážka, aby sa postavila pred objektív v sexy bielizni a poriadne provokatívne.

28.11.2022 17:01
Vanda Károlyi Konečná Foto:
Herečka Vanda Károlyi Konečná pózovala v priestoroch Divadla Radka Brzobohatého pre pánsky magazín Playboy.
debata (1)

Rodáčka z Prešova, ktorá už roky žije a pôsobí v Prahe, sa pred pár dňami rozhodla pózovať pre pánsky magazín. Urobila tak spoločne s dvojicou kolegýň Romanou Goščíkovou a Michaelou Zemánkovou v priestoroch Divadla Radka Brzobohatého v Prahe.

Jennifer Aniston Čítajte viac Odhalená na titulke, úprimná ako nikdy! Aniston prehovorila o manželstve s Pittom aj bolestivej ceste za dieťaťom!

Práve na tejto scéne sa trio objavuje aj v úspešnej hre Päťdesiat odtieňov, ktorú inšpirovala rovnomenná knižná aj filmová séria a je teda jasné, že ani v nej nie je núdza o pikantné scény a dialógy. Vyzliecť sa pred objektívom pánskeho magazínu však bolo pre trojicu herečiek predsa len čosi nové.

Herečka Vanda Károlyi Konečná pózovala v...
Trio herečiek - zľava: Romana Goščíková,...
+1Vanda Károlyi Konečná pri pózovaní pre pánsky...

Ako prezradila sympatická herečka pre portál Super.cz, keď ponuka prišla, vraj ju zalial pot. „Ale, samozrejme, čo by som neurobila pre divadlo,“ komentovala s úsmevom päťdesiatnička, ktorá sa môže pýšiť ukážkovou fyzickou formou.

Diana Mórová a herec Tomáš Maštalír Čítajte viac OBRAZOM: Mórová s kolegom, Rolins so športovcom aj prelietavá Bullock! Pamätáte si ešte tieto (ne)známe páriky?

Aj preto možno nikdy vraj netrpela mindrákmi „Myslím si, že mám zdravé sebavedomie. Ale zase mám iné negatíva. Som prchká, emotívna a dramatická,“ uviedla pre portál brunetka, ktorá sa objavuje aj v množstve seriálov – medzi inými napríklad v Znamení koňa, Prístav či v kriminálke Policie Modrava.

VIDEO: Najzvodnejšie herečky po 50-tke

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #sexi #pózovanie #Vanda Konečná

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...