Kráska z argentínskych telenoviel predvádza formu v bikinách! Kedysi bláznila futbalových hráčov, dnes nadšencov jogy

V rodnej Argentíne patrí medzi známe tváre z televízie, stránok časopisov, ale aj sociálnych médií. Niet divu, že na pláži na Miami neprehliadli Soledad Fandinovú ani paparazzovia.

13.12.2022 00:00
Soledad Fandino Foto:
Argentínska herečka Soledad Fandino na pláži Miami Beach na Floride predvádzala špičkovú figúru.
debata

Štyridsaťročná blondínka sa objavila pred pár dňami na slnečnej pláži, pričom pozornosti objektívov sa dočkala takmer okamžite. Nielen tých. Málokto totiž prehliadok pôvabnú plavovlásku, ktorá si vyrazila za slnkom v dvojdielnych oranžových bikinách a ktorá pútala pozornosť aj svojou ukážkovou formou.

Mirka Partlová Čítajte viac Čobejová, Partlová, ale aj televízna ex-hviezda s odhaleným pupkom! Takáto bola premiéry Superženy

Mama jedného syna sa kedysi venovala predovšetkým modelingu, potom prišiel zlom a objavili ju aj tvorcovia populárneho žánru telenoviel. Pri tomto „lacnom“ žánri však zostať nechcela a podarilo sa jej zabodovať aj v serióznejších projektoch či dokonca v divadle.

Speváčka a herečka Thalia bola neprehliadnuteľná. Čítajte viac Milágros, Rosalinda, Mária - takto dnes vyzerajú hviezdy telenoviel. A pozrite na Esmeraldu!

Posledné roky je však Fandino známa najmä ako vášnivá nadšenkyňa jogy a tiež žena, ktorá sa tejto aktivite venuje aj poloprofesionálne a využíva jogové techniky v rámci svojej profesie koučky zdravia.

Lepšiu reklamu na benefity zdravého životného štýlu, meditácie a jogy asi ani robiť nemôže. Fandino disponuje príťažlivou a vyformovanou figúrou, má pevné svalstvo a pôsobí určite mladšie než je jej skutočný vek.

Herečka Leticia Calderón na zábere z telenovely...
Legendárna telenovela je späť! Od pondelka na...
+11Herečka Leticia Calderón na zábere z roku 2022....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jóga #paparazzovia #forma #Miami #Soledad Fandino

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...